Przybyłem, zobaczyłem i własnym oczom nie wierzę!
MX, ME i same stare manuale.
Polecam www.tomaszmichalski.com
"Kto dobry gracz, ten wie. Kto lamus, ten nie."
CytatCzekam tylko za skanerem, bo stare lokomotywy nie wypada fotografować współczesnymi pstrykadłami, więc robiłem analogowo.
CytatFrost, Nie rozumiesz. Owszem zdjęcia można robić czym kto chce lub ma. Chodzi o co innego.
Z cyfraka nie bucha para, nie śmierdzi dymem, nie kapie olej, to musi być kliszak.
czyli Panienka.JacekK napisał/a:Ol 12 z Chabówki
A co w takim razie sądzisz o reflektorach w Panience ?JacekK napisał/a:pięknie wykończone wnętrze wagonu z I epoki, obite drewnem przykręconym do szkieletu wkrętami na śrubokręt krzyżakowy.
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
JacekK napisał/a:Dwa Ty-5, które stały jako grzałki przy cegielni na przełomie lat 70-80, potem postawili je na nieczynnym torze do żwirowni w Grabinach
JacekK napisał/a:Przy lokomotywowni w Debicy chyba l. 70 Tr-203 i dwa Ty-2. "Garbusek" (Tr-203) jeździł do 1980 r. na manewrach w Dębicy Towarowej. W końcu lat 60 często jeździł na nim maszynista p. Kot.
"Kto dobry gracz, ten wie. Kto lamus, ten nie."
espresso napisał/a:stare lokomotywy nie wypada fotografować współczesnymi pstrykadłami
galex https://500px.com/galex2
Pentax K-30+ kit Xenon
Pentax SMC- DA 35/2,4 AL
Pentax SMC-A 35-70/3.5-4.5
Chinon 1,7/50
oraz z przejściówką LOMO:
Sonnar 135/3,5, Sonnar 180/2,8
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C
Dobrze, że im Chabówka wyremontowała, bo jak przyjechał ze Skarżyska to nawet luf nie miał.AgikoS napisał/a:Muzeum kolejnictwa w Warszawie
Pociąg pancerny
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka