RiddlerPL  Dołączył: 19.01.2008
Cytuj
Mam pytanie (być może głupie i już padło):

Czy po powrocie do 1.10 za pomoca opisywanej sztuczki będę mógł potem zainstalować 1.30 bezproblemowo? Np jakby mnie naszła ochota na DA* 55/1.4...
 
areus  Dołączył: 26.07.2007
jak wrocic z 1.3 do 1.0 ? Cytuj
mam prosbe moze ktos krok po kroku napisac jak to zrobic, tak dla amatora (dla mnie)?
troche poczytalem i doszedlem do wniosku ze te minimalne FB co mam to nawet nie widoczne na wiekszosci zdjec a frim 1.30 ma kilka udogodnien wiec nie robie dałngrjdu
 
szwed  Dołączył: 24.06.2007
Cytuj
Tym firmware wracamy do 1.10 :-P
http://www.vietzon.com/re...ic.php?f=7&t=33
 

Ciziol  Dołączył: 29.08.2016
Cytuj
W tym temacie jestem dość nieobeznany: jak sprawdzić wersję firmware? W menu nie znalazłem.
 

plwk  Dołączył: 21.04.2006
Cytuj
Uruchamiasz aparat z wciśniętym przyciskiem Menu.
 

Ciziol  Dołączył: 29.08.2016
Cytuj
Dzięki 😊 Wyskoczyło 1.00.

Wyświetl posty z ostatnich:
Skocz do:
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach