teta  Dołączył: 28.04.2006
Cytuj
Ten pierścień jest bardzo badziewny, mogło się coś ukruszyć i blokuje pełny obrót, a mogło też coś dostać się z zewnątrz.
 

FraZa  Dołączył: 25.04.2006
Cytuj
To co, rozkręcać własnoręcznie? muszę tylko skołować taki maluśki krzyżakowkręcik
 
darkduch  Dołączył: 29.06.2008
Cytuj
:cry: dziś aparat mi zrobił fikołka prawie na statywie, opierając się o przeszkodę poleciał dalej w dół a lampa ma pół stopki ukruszone :-/ w ogóle się nie trzyma, czy RST znalazłeś rozwiązanie na wymianę sprawną?

W sumie druk 3D powinien dać radę? Ehh... ta z linku obecnie niedostępna :cry:
 

gezeb  Dołączył: 26.05.2007
Cytuj
http://www.procamerarepai...LY-_p_2054.html
Zapytaj też w fotoskodzie, mi właśnie ściągają mocowanie statywowe przy którym inni twierdzili że nie ma, nie da się itp.
 

Kytutr  Dołączył: 20.02.2007
Cytuj
gezeb napisał/a:
Zapytaj też w fotoskodzie, mi właśnie ściągają mocowanie statywowe przy którym inni twierdzili że nie ma, nie da się itp.
W tej czeskiej Fotoskodzie? Dobrze wiedzieć, że mam pod ręką takich speców.
 

gezeb  Dołączył: 26.05.2007
Cytuj
Dla mnie było oczywistym że ambasador pilnuje by fotoskoda załatwiała szybko i sprawnie klientów z P@PL;)
 
darkduch  Dołączył: 29.06.2008
Cytuj
Dzięki za linka :mrgreen:

Obecnie rozmawiam ze specami od druku 3d, czy da się coś w ten sposób osiągnąć, zobaczymy co powiedzą ;-)
 

Fenol  Dołączył: 31.08.2010
Cytuj
Tak tylko dodam, że wymiana stopki w Opto-Technice to koszt 320 zł.
 

Enzo  Dołączył: 20.12.2006
Cytuj
Fenol napisał/a:
Tak tylko dodam, że wymiana stopki w Opto-Technice to koszt 320 zł.

Hańba dla szwagra.

Wyświetl posty z ostatnich:
Skocz do:
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach