seele  Dołączył: 07.03.2007
Tamron 90/2,8 pytanie Cytuj
Czy Tamron 90/2,8 Macro w wersji na Pentax'y ma pierścień przesłony tzn czy można ręcznie ją zmieniać bo nigdzie nie mogę tego znaleźć.
 

powalos  Dołączył: 20.04.2006
Cytuj
 

seele  Dołączył: 07.03.2007
Cytuj
Dzięki czyli mogę kupować. Pytam bo elektromagnes od popychacza mi się poszedł p...
 

Fenol  Dołączył: 31.08.2010
Cytuj
Ma, ma, na 100% :-)
 

powalos  Dołączył: 20.04.2006
Cytuj
seele, ale popychacz musi działać nawet wówczas gdy pracujesz z pierścieniem przysłon na określoną wartość. Chyba, że coś źle rozumuję.
 

seele  Dołączył: 07.03.2007
Cytuj
To znany problem z ciemnymi zdjęciami
 

rychu  Dołączył: 08.10.2006
Cytuj
seele, z ciemnymi czy jasnymi? Jeżeli nie działa w puszce popychacz, to nie domknie przysłony - obiektyw będzie pracował na pełnym otworze mimo, że pomiar będzie dla ustawionej.
 

Ryszard  Dołączył: 04.10.2006
Cytuj
seele napisał/a:
elektromagnes od popychacza mi się poszedł p...
powalos, rychu, s o l e n o i d przecież, no! :idea:

Wyświetl posty z ostatnich:
Skocz do:
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach