BAN paradziqs  Dołączył: 05.08.2009
Cytuj
dostalem odpowiedz od apollo.
moge wyslac im aparat na swoj koszt a oni zajma sie aktualizacja.. jesli cos im sie "wykrzaczy" to ponosza koszty dalszej wysylki do francji czy hamburga..
 

argawen  Dołączył: 19.04.2006
Cytuj
To chyba nieźle postąpili ?
 

BAN paradziqs  Dołączył: 05.08.2009
Cytuj
no ja sie ciesze...
zastanawiam sie jednak caly czas sie slac czy nie (czy az tak wiele zalet prowadzili w sofcie 1.10 w porownaniu do 1.03).
 
milczek77  Dołączył: 28.11.2009
Cytuj
Tak jak pisałem problem z edycją PEF po upgradzie rozwiązałem ale o dziwo mi też serwis odpowiedział, ze mogę podesłać aparat (koszt wysyłki ja płacę ) oni spróbują zerknąć co jest nie tak a jeśli padła elektronika to płace za przesyłkę do Francji... Na szczęście nie muszę aparatu wysyłać :-)
 
b-bar01  Dołączył: 09.07.2010
Cytuj
 

papcio  Dołączył: 20.04.2006
Cytuj
Ciekawe, czy znów będą problemy z upgradem...
 
MrFreeze  Dołączył: 26.09.2010
Cytuj
Mam wersje softu 1.00, chciałbym wgrać 1.11, ale po przeczytaniu paru historii o zawieszce chyba zrezygnuje. Poza tym nigdzie nie przeczytałem aby ktoś aktualizował z wersji 1.00....Pewnie zawiecha od razu.
 
liggy  Dołączył: 29.04.2009
Cytuj
MrFreeze napisał/a:
Mam wersje softu 1.00, chciałbym wgrać 1.11, ale po przeczytaniu paru historii o zawieszce chyba zrezygnuje. Poza tym nigdzie nie przeczytałem aby ktoś aktualizował z wersji 1.00....Pewnie zawiecha od razu.


Jak nie spróbujesz, to się nie dowiesz ;-)
Zmieniałem 1.00 na 1.11. Poszło, jak po maśle.
Warunek - trzymałem się ściśle instrukcji upgrade'u.
 
MrFreeze  Dołączył: 26.09.2010
Cytuj
tydzień temu puszka wróciła z serwisu więc raczej mam pecha do niej.....nie ma co kusić losu
 

argawen  Dołączył: 19.04.2006
Cytuj
Każdy nowy firmware posiada poprawki poprzednich wersji. Jeżeli coś poszło nie tak z update-m, to albo coś ty skopałeś, albo coś nie tak było ze sprzętem.
Bez sensu byłoby wgrywanie kolejnych wersji, by dojść do ostatniej.
 

BAN paradziqs  Dołączył: 05.08.2009
Cytuj
MrFreeze, a czemmu nie poprosiles apollo o wgranie nowego softu? ja wlasnie po to wyslalem im swoje body do serwisu.. bez problemu mi wgrali i odeslali aparacik..
 
MrFreeze  Dołączył: 26.09.2010
Cytuj
puszka wróciła z serwisu w związku z inną naprawą....a, że jestem całkowicie początkujący w temacie to po prostu nie wiedziałem aby im to powiedzieć.

[ Dodano: 2011-02-06, 16:43 ]
a czy dużo tracę nie aktualizując z 1.00 do 1.11??? Początkujący pyta.

[ Dodano: 2011-02-19, 21:46 ]
Z dnia na dzień co raz bardziej skłaniam się ku aktualizacji z 1.00 na 1.11. Jako, że jestem bardzo dotknięty przez pech w wielu dziedzinach.....pytam się Was! Z jakiej karty robiliście aktualizacje??? Może to ma "coś" wspólnego niepowodzeniami niektórych użytkowników?!

[ Dodano: 2011-02-19, 22:01 ]
Dodam jeszcze to: Ze strony Pentaxa "For Windows : K7_e111w.exe --- 9,624 Kbytes, LHA type, self-extracting files"

mój plik po rozpakowaniu ma 10.752! Już coś jest nie tak.

Wyświetl posty z ostatnich:
Skocz do:
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach