Wilu  Dołączył: 17 Sie 2010
W sklepie miałem dozwoloną tylko prawooczną pozycję ^^

BAN gucio-59  Dołączył: 24 Lut 2007
Cytat
Wierzycie w miłość od pierwszego wejrzenia?
wierzymy, wielu z nas te ż to spotkało, tylko w różnych odstępach czasu...Witaj i miłej zabawy z P... :lol: Czekamy na fotki... :lol:

Boru  Dołączył: 23 Sie 2010
Witam szanownych forumowiczów. Jestem posiadaczem K200 i od pewnego czasu korzystam anonimowo w przepaścistych czeluści wiedzy na tym forum, a że nieładnie jest nie podziękować za pomoc przyszła pora się zarejestrować. Tak, że od dziś ilość piw będzie przybywać.
Pozdrawiam :-)

Boru, Witaj i miłej zabawy. Co do piwa to nie wszyscy piją... Wyśmienita jest woda mineralna z górskich źródeł i takową pijam dla zdrowotności i orzeźwienia... :lol: :lol: :lol:

reastdignity  Dołączył: 29 Kwi 2010
gucio-59 napisał/a:
Wyśmienita jest woda mineralna z górskich źródeł i takową pijam dla zdrowotności i orzeźwienia... :lol: :lol: :lol:

ja gustuje w kompotach babcinych :-)

Boru  Dołączył: 23 Sie 2010
Gucio-59, jak dla zdrowotności, to obowiązkowo, woda mineralna też się znajdzie. :-)

Boru napisał/a:
jak dla zdrowotności, to obowiązkowo,
to już lepiej, ale i dla przyjemności jej smaku... :lol:

Hermes  Dołączył: 04 Lut 2008
Boru, ty się nie bój gucio-59 on jakąś "krucjatę" próbuje prowadzić anty piwną. Pogadamy jak złapią kolegę (czego nie życzę :!: ) kamienie nerkowe, wtedy piwko ma wręcz zbawienne dzialanie, a woda może tylko problem pogłębić. Dlatego ogół forumowiczów popiera zdrworozsądkową dietę antykamienną :mrgreen:

Wilk stepowy  Dołączył: 24 Sie 2010
Witam wszystkich forumowiczów. To mój pierwszy post na tym forum. Znalazłem się tutaj ponieważ mój obecny aparat kompaktowy pomału już odmawia posłuszeństwa i zacząłem się rozglądać za czymś nowym. Na pewno chcę aby to była lustrzanka i raczej na pewno żeby to był Pentax. Jestem amatorem w tej dziedzinie i dlatego postanawiam przegrzebać to forum.

Pozdrawiam
Wilku

kawior11  Dołączył: 24 Sie 2010
Witam pentax'arzy. Jestem tu nowy. Świeżo zakupiłem KX i testuje do. Ostatnio często czytam to forum. Postanowiłem się zarejestrować i to jest mój powitalny post.
Witam wszystkich

Wilk stepowy, z tym grzebaniem to ostroznie jeszcze jakis "niewypal" odswiezysz :evilsmile:

smogi  Dołączył: 25 Sie 2010
Witam wszystkich. Dopiero zamierzam kupić K-X'a w ciągu tygodnia, ale postanowiłem zacząć od forum. Witajcie!!!

ingk  Dołączył: 25 Sie 2010
Witam serdecznie.

Przyłączyłem się do szanownego grona choć jestem użytkownikiem Canonów. Mam nadzieję, że to nie będzie zbytnio Wam przeszkadzało.

Niezmiernie dużo ciekawych wpisów znajduję w dziale "prawdziwego ciemniactwa", którym to zajmuję się już od dość długiego czasu jak również i w dziale "nowożytnego ciemniactwa" do którego zmusiło mnie po części życie 8-) .

To tyle na wstępie i obiecuję, że w miare możliwości bedę się starał udzielać na forum.

Pozdrawiam
Piotrek

pawgra  Dołączył: 29 Maj 2008
ingk nie palimy na stosie uzytkowników innych systemów ;-) mało tego - wielu z nich jest aktywnymi uzytkownikami tego forum ;-) witaj i baw sie dobrze...

marazm  Dołączył: 26 Sie 2010
Cześć, witam wszystkich. Od dwóch dni jestem posiadaczem K-x, a zatem na razie się uczę obsługi i korzystam z wiadmości forum.

marazm, mam nadzieję, że Twój nick to tylko chwilowy stan "ducha" :mrgreen: Witaj po drugiej stronie lustra, to droga w otchłań, często bez powrotu :evilsmile:

lisu  Dołączył: 29 Mar 2010
Witam wszystkich, jestem tu od marca po dłuuugim rekonesansie w temacie i oto wyłaniam się ze wspomnianej przez Hermesa otchłani, od dziś w podorężu K100D Super.

Wilk stepowy, kawior11, smogi, ingk, Witam i przyjemnej zabawy życzę... :lol:

[ Dodano: 2010-08-28, 21:32 ]
marazm, lisu, Witam również... :lol:

[ Dodano: 2010-08-28, 21:37 ]
Hermes napisał/a:
Boru, ty się nie bój gucio-59 on jakąś "krucjatę" próbuje prowadzić anty piwną.
Niczego nie wprowadzam, żadnej krucjaty, po prostu piwo mi śmierdzi, ciągłe latanie do WC, no i zawsze mogę siąść za sterami "TURANA" co jest niesamowicie wygodne :lol: .
Hermes napisał/a:
Pogadamy jak złapią kolegę (czego nie życzę :!: ) kamienie nerkowe, wtedy piwko ma wręcz zbawienne dzialanie
Znam lepsze leki i skuteczniejsze... :lol:
Hermes napisał/a:
a woda może tylko problem pogłębić.
kranówka tak, ale nie ta z alpejskich źródeł :lol: :lol: :lol: :idea:

Ikarus  Dołączył: 30 Sie 2010
Powitanko!
Witam wszystkich polskich pentaxian,

znalazlem Was przypadkowo w necie, grzebiac w Googleowym spisie tematow pod haslem kluby-pentax. Mieszkam od lat poza krajem i bylem ciekaw jak popularny jest w polsce petax.
No i masz!
Jest!
Wpisalem sie wiec do waszego portalu i mam nadzieje na fajne kontakty i wzbogacenie wiedzy. :-)

Pozdrowionka dla was wszystkich, z krainy deszczowcow!
Ikarus

marfalc  Dołączył: 08 Sty 2010
Cześć.Powitania są w tym wątku
http://pentax.org.pl/view...=asc&start=3900

Skocz do: