piotrek0001 napisał/a:Byłem na innych forach dot. producentów foto i prawde mówiąc nasze wygląda biednie. :(
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
FF jest królem aparatów, tak jak lew jest królem dżungli...
return LBA ? lemat Dady : piwko w Poznaniu?;
opiszon napisał/a:piotrek0001 napisał/a:Byłem na innych forach dot. producentów foto i prawde mówiąc nasze wygląda biednie. :(
pod jakim względem![]()
czy wygląd forum świadczy o zaletach systemu![]()
skoro masz to ziarno niepokoju już teraz, przed zakupem, to może nie warto wchodzić w ten system![]()
system musisz wybrać świadomie, żeby potem tego nie żałować od razu
piotrek0001 napisał/a:obeszłem
piotrek0001 napisał/a:Ziarenko we mnie zaczęło się tworzyć , ziarno niepokoju czy aby na pewno dobrze chce ?
Lubię puszki i szkła
piotrek0001 napisał/a:chodzi o liczbe tematów oraz użytkowników forum
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
FF jest królem aparatów, tak jak lew jest królem dżungli...
return LBA ? lemat Dady : piwko w Poznaniu?;
piotrek0001 napisał/a:W żadnym wypadku chodzi o liczbe tematów oraz użytkowników forum
hitman1986 napisał/a:Bo Canony wybuchają.
Możesz mnie okraść, zagłodzić, zbić, a nawet zabić, ale mnie nie zanudzaj.
vesper napisał/a:D40 sam robi fajne zdjęcia, ale co tam
Lubię puszki i szkła
piotrek0001 napisał/a:ok wszystkich komercyjnych chyba juz wymieniłem.
piotrek0001 napisał/a:ps. Byłem na innych forach dot. producentów foto i prawde mówiąc nasze wygląda biednie. :(
piotrek0001 napisał/a:Czekam na wasze propozycje, porady.
...nie wiem co ten PS ma wspólnego z Twoimi wątpliwościami.piotrek0001 napisał/a:chociarz...
...słusznie zasiane, bo czymże jest głupota sprzedającego, który sprzętu przez Ciebie poszukiwanego nie posiada, mając za to na stanie ...piotrek0001 napisał/a:Ziarenko we mnie zaczęło się tworzyć , ziarno niepokoju...
...wciśnie Ci wszystko, bo nie jesteś świadomy czego chcesz.piotrek0001 napisał/a:nikon, canon, sony.....
piotrek0001 napisał/a:obeszłem juz cześć sklepów w Bydgoszczy.. dot. fotografii , znalazłem je na google.pl powiem szczerze było cięzko znaleść wszystkie ( a może większość?). Niektóre ba, nawet większość nie ma nawet strony www. [...] ok wszystkich komercyjnych chyba juz wymieniłem.
Skutecznie nad tym pracuję. Nowy sierp niedawno dostałem. Złotypiotrek0001 napisał/a:chodzi o liczbe tematów oraz użytkowników forum
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 | 100yearsOfPentax.com
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!
http://www.krysiak.biz/ http://grendel.maxmodels.pl the most important equipment in your bag is your attitude
Yashica Mat124, Canon 100d
Ujęte idealnie. Tylko mimo wszystko trzeba trzymać poziom i zauważyć, żeBenek napisał/a:Była o tym już mowa wielokrotnie. Jeżeli nie macie ochoty komuś pomóc w tym właśnie specyficznym dziale, to lepiej zamilczcie.
mają czasem związek niechlujnym pisaniem. A tu akurat wystąpiło to "czasem". Myślę, że na pytanie zadane na odczepnego musi pojawić się odpowiedź, również na odczepnego.Benek napisał/a:złośliwości, ironizowanie, wytykanie błędów ortograficznych, łapanie za słówka,
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 | 100yearsOfPentax.com
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!
Eldred napisał/a:Olympusy to porażka!
6. Cropie 2x.
Eldred napisał/a:Grendel, zapomniałeś o:
8. Formacie matrycy 4/3.
gezeb napisał/a:Eldred napisał/a:
Olympusy to porażka!
6. Cropie 2x.
Dla kogoś to może być zwycięstwo :)
Yashica Mat124, Canon 100d
Eldred napisał/a:Benek, bo ten format nie pasuje chociażby do odbitki.
tref napisał/a:Tylko mimo wszystko trzeba trzymać poziom i zauważyć, żemają czasem związek niechlujnym pisaniemBenek napisał/a:złośliwości, ironizowanie, wytykanie błędów ortograficznych, łapanie za słówka,