pawelsko  Dołączył: 04.03.2015
[Photoshop cs6] Cytuj
Jestem totalnie początkującym. Pytanie. Chciałem usunąć poruszających się ludzi ze zdjęcia. Zrobiłem serię 10 zdjęć w odstępach 3 sek. Połączyłem je w stos. Następnie chciałem użyć Warstwa--> Obrazy inteligentne --> Tryb stosu ale nie mogę ponieważ TRYB STOSU jest nieaktywny. Nie mam pojęcia dlaczego. Proszę Pomóżcie
 

Kolya90  Dołączył: 29.08.2015
Cytuj
Masz aktywną warstwę kiedy wchodzisz w powyższe menu?
 
pawelsko  Dołączył: 04.03.2015
Cytuj
Kolya90 napisał/a:
Masz aktywną warstwę kiedy wchodzisz w powyższe menu?


Tak
 

Kolya90  Dołączył: 29.08.2015
Cytuj
Wcześniej było aktywne czy tylko z tymi zdjęciami jest problem? Bo teoretycznie każdy obiekt inteligenty nawet złożony z jednej warstwy/zdjęcia powinien mieć możliwość stack mode.
 
pawelsko  Dołączył: 04.03.2015
Cytuj
Dopiero się uczę PS i po raz pierwszy to próbuję. Może robię coś nie tak ale starałem się robić zgodnie z tutorialem
 

Kolya90  Dołączył: 29.08.2015
Cytuj
pawelsko, a masz wersję EXTENDED? Tutaj jest napisane, że wersja podstawowa nie wspiera stackowania. https://forums.adobe.com/thread/2196560

Wyświetl posty z ostatnich:
Skocz do:
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach