foto  Dołączył: 03.05.2013
Cytuj
 

Rivelv  Dołączył: 17.08.2008
Cytuj
jakaś wielka krewetka? czy jak?
 
Pantadeusz  Dołączył: 26.07.2019
Cytuj
[img]R0001998 by Piotr, on Flickr[/img]

[ Dodano: 2019-12-16, 17:56 ]
[img]R0002007 by Piotr, on Flickr[/img]
 

Rivelv  Dołączył: 17.08.2008
Cytuj
w ciągu dwu dni testów tego aparatu znalazłem jedna wadę.

Strasznie ciężko się to obsługuje w rękawiczkach :-)
 

foto  Dołączył: 03.05.2013
Cytuj
Rivelv napisał/a:
w ciągu dwu dni testów tego aparatu znalazłem jedna wadę.

Strasznie ciężko się to obsługuje w rękawiczkach :-)


Czyli zakupiłeś ;-)
 

Rivelv  Dołączył: 17.08.2008
Cytuj
foto, "zakupiam" - testy odbyły się dzięki uprzejmości skaarj,

tylko co ja zrobię teraz z K70?
 

foto  Dołączył: 03.05.2013
Cytuj
Rivelv , K70 zostaw, zobaczysz jak się będą uzupełniać, ja mam oprócz GR, K-5IIs i K-1. Korzystam ze wszystkich :->
 

Rivelv  Dołączył: 17.08.2008
Cytuj
foto, z racji kilku dłuższysz szkieł zaczynam myśleć o przesiadce na K1
ale na tazie zupełnie nie warto
 

ADestroyer  Dołączył: 16.06.2010
Cytuj
Z taką pewną nieśmiałością zapytam: da się sparować ze smartfonem? :roll:
 

irek83  Dołączył: 11.10.2014
Cytuj
ADestroyer, jasne, śmiga aż miło
 
grazynakat  Dołączyła: 22.12.2019
Cytuj
Z jakim smartfonem udało się sparować ? Ja kombinuje z moim i nie mogę sobie poradzić.
 

ADestroyer  Dołączył: 16.06.2010
Cytuj
irek83, mi nie śmiga. Po dwóch dniach udało się z bólem sparować, po czym po uruchomieniu apki notorycznie przerywa połączenie. :roll:
 

irek83  Dołączył: 11.10.2014
Cytuj
ADestroyer, jak to robisz ? Ja włączam wifi w GR, następnie szukam w wifi telefonu i paruję, następnie otwieram aplikację Image Sync i dalej to już samo śmiga.

edit: jeśli jesteś połączony z domowym wifi to może samo przełączyć Cię z gr na domowe wifi i tutaj może być problem z łącznością.
 

ADestroyer  Dołączył: 16.06.2010
Cytuj
WiFi nie próbowałem, chcę skorzystać z Bluetooth i na tej komunikacji mi bardziej zależy. :roll:
 

Rivelv  Dołączył: 17.08.2008
Cytuj
po WiFi mam jeszcze "Pentax Image Sender" działa zamiennie z "image sync" - chociaż najczęściej po prostu zrzucam zdjęcia. tymi programami

aaa działa na Xiaomi Redmi 4x
 

skaarj  Dołączył: 18.03.2016
Cytuj
Spróbuj po WiFi.
Po pierwszym parowaniu włączasz po prostu WiFi w aparacie, klikasz ImageSync, wybierasz połączenie po WiFi (lub nawet o zgrozo sam pamięta! ;) ) i działa ;)
 

foto  Dołączył: 03.05.2013
Cytuj
Przypomnienie lata w BW



[ Dodano: 2020-02-01, 21:33 ]
i coś w kolorze

 
Mirek  Dołączył: 12.06.2006
Cytuj
Mam pytanie po przeczytaniu niektórych postów na DPReview - czy wasze GR'ki 3 też się nadmiernie rozgrzewają?

 

foto  Dołączył: 03.05.2013
Cytuj
Mirek napisał/a:
Mam pytanie po przeczytaniu niektórych postów na DPReview - czy wasze GR'ki 3 teżsię nadmiernie rozgrzewają?


Nie zauważyłem tego ,żeby jakoś bardzo się nagrzewał
 

Rivelv  Dołączył: 17.08.2008
Cytuj
troche się grzeje podczas ładowania baterii w aparacie - ale czy nadmiernie to nie powiedziałbym

Wyświetl posty z ostatnich:
Skocz do:
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach