bosmanzbryzy  Dołączył: 25 Cze 2006
VI PPD - Kaszuby, 15-17 maja 2009
Witam,
Dostalem zielone swiatlo "z gory" ;-) wiec temat pozwole sobie zaczac. Zanim jednak przejde do szczegolow, kilka informacji ogolnych.
Po pierwsze, miejscem beda Kaszuby jak w temacie, najprawdopodobniej beda to Stawiska wspomniane w watku obok, ale to bede wiedzial po wizycie tamze i spotkaniu am face
Po drugie, jesli termin 15-17 maja bedzie tam zajety, bede szukal innego miejsca aby termin utrzymac, dopiero jesli sie nie uda termin zmienimy.
Po trzecie, doloze wszelkich staran aby impreza nie wyszla ponad 70zl za dobe za osobe, wszystko co zostanie zaoszczedzone w wyniku negocjacji pojdzie na dodatkowe atrakcje (keg, zakaska, jakies pamiatki itp), jesli jeszcze zostanie (nie sadze) pojdzie na serwer.
Po czwarte, zaraz zapuszcze formularz rejestracyjny, wpisanie sie nan oznacza deklaracje woli, ktora poparta musi zostac wplata w wysokosci 65zl (kwota ze wzgledu na porzadek na koncie) pomnozonych razy ilosc osob dla ktorych rezerwujemy miejsce. Rezerwacja jest cedowalna (znaczy mozna kupic hurtem i potem w detalu pogonic ;-) - czemu ponizej)
Po piate, celem zdyscyplinowania Was moi Drodzy, dzialamy wg zasady first minute, czyli od momentu kiedy zostanie podpisana umowa z osrodkiem (polowa stycznia gdzies) i cena zostanie ustalona konkretnie na jakims poziomie stawka dobowa wynosic bedzie 80zl od osobodoby bez wzgledu na wynik negocjacji, dlatego warto rejestrowac sie szybko!
Po szoste, jak zapewne juz zauwazyliscie bedzie mniej demokracji ;-)
no
pzdr
robert

formularz rejestracyjny juz dziala ;-)
http://smoldzino.org/inde...com_forme&fid=5

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
bosmanzbryzy napisał/a:
Po czwarte, zaraz zapuszcze formularz rejestracyjny, wpisanie sie nan oznacza deklaracje woli, ktora poparta musi zostac wplata w wysokosci 65zl

khem, khem, czy z racji terminu przedświątecznego (dla mnie w sumie końcówka miesiąca), można będzie się zarejestrować od razu, a deklarację woli w postaci 65zł (za osobę jak rozumiem) wysłać wraz z wypłatą grudniową, czyli po świętach najszybciej :?:

czy lepiej rejestrować się i płacić na raz, czyli po świętach :?:

to w sumie pytanie organizacyjne, bo może być przydatne nie tylko mi 8-)

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
Te zasady to są chyba po to, żeby chętnych zniechęcić? Bo na razie nie wiadomo gdzie, nie wiadomo kiedy, ale wiadomo, że trzeba już zapłacić.
Choć w sumie ideę poniekąd rozumiem.

slusznie,
platnosc poswiateczna jest oczywiscie logiczna, bo wszyscy mamy wyczyszczone zasoby
zazwyczaj zalatwiam to tak, ze od rejestracji do wplaty jest tak gdzies 14dni przewidziane i jak 16 dnia pieniedzorow na liscie niet to frrruuuu z bazy
wazne jest to zebym mogl przy negocjacjach ponecic zaliczka platna od razu przy podpisywaniu umowy a nie usmiecha mi sie wykladanie kilku tysi, na non-profi inicjatywe, nie moge sobie na to pozwolic poprostu zima
pzdr
robert

[ Dodano: 2008-12-17, 16:07 ]
@matb - tak idea jest taka, zeby nikt sie nie zglosil :-D
tak na serio chodzi wlasnie o to zeby bylo serio a nie jakas wirtualna lista a potem swiecenie oczami - za stary jestem na to ;-)

[ Dodano: 2008-12-17, 16:09 ]
ach,
i wiadomo kiedy - 15-17 maj 2009
no chyba ze tydzien wczesniej ;-)

formularz rejestracyjny juz dziala ;-)
http://smoldzino.org/inde...com_forme&fid=5

kristofo  Dołączył: 28 Lut 2007
Ja się poprostu zarejestrowałem :mrgreen:

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Zarejestrowałem się - 1 osoba

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
bosmanzbryzy napisał/a:
tak na serio chodzi wlasnie o to zeby bylo serio a nie jakas wirtualna lista a potem swiecenie oczami - za stary jestem na to
To zrozumiałe jest, ale...
bosmanzbryzy napisał/a:
wiadomo kiedy - 15-17 maj 2009
no chyba ze tydzien wczesniej
no właśnie. Znaczy nie wiadomo. Bo jak się zapiszę, zapłacę i zarezerwuję wolne na 15-17 maja, a wyjdzie, że jednak tydzień wcześniej to co? Zostanę z wolnym weekendem 15-17 maja i absolutnym brakiem czasu tydzień wcześniej, zrobioną rezerwacją, z której nie będę mógł skorzystać oraz wydaną kasą na bezdurno. Kasa niby niewielka, więc taki ubytek nie zaboli, ale ta nieokreśloność terminu... bo jakby było wiadomo, że tydzień wcześniej, to sobie zarezerwuję tydzień wcześniej wolne! Na dwa wolne weekendy w maju mnie nie stać :-/

argawen  Dołączył: 19 Kwi 2006
Po co czekać :-P

@matb ale kiedy musisz zarezerwowac weekendw maju? przeciez dokladny termin bedzie wiadomy juz za dwa tygodnie

argawen  Dołączył: 19 Kwi 2006
matb napisał/a:
Bo jak się zapiszę, zapłacę i zarezerwuję wolne na 15-17 maja, a wyjdzie, że jednak tydzień wcześniej to co?
To znaczy, ze bosman ma za ciebie zapłacić ?
Stracisz zaliczkę, ot co.

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
argawen napisał/a:
Stracisz zaliczkę

albo sprzedasz ją komuś innemu ;-)

sołtys  Dołączył: 19 Kwi 2006
+1 8-)

Ijon  Dołączył: 27 Paź 2006
Ijon + Pani Ijonowa :-D

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
matb, zrelaksuj się, wypij :-B , odejdź od komputera .... ;-)

Kuszelas  Dołączył: 12 Lis 2006
opiszon napisał/a:
albo sprzedasz ją komuś innemu

W tak zwanej pomrocji . . . . :mrgreen:

No i oczywiście wpisuję się na listę. Do Stawisk mam tak circa 50 km, wstyd by było nie przyjechać. Czekam na podanie numeru konta, ale jakbym napisał, że z niecierpliwością, tobym chyba trochę przesadził.
Pozdrówka - Kuszelas

Meggido  Dołączył: 05 Mar 2007
Już się dopisałem :)

Anno  Dołączyła: 04 Sie 2007
Jak ja nie cierpię planować, co będę robić za pół roku! Ale trudno. Zapisuję się. 1 osoba. Martwic się będę potem.

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
bosmanzbryzy, to 70-80pln to z jedzeniem jest?

Hermes  Dołączył: 04 Lut 2008
I ja pozwoliłem sobie wysłać akces na PPD. Mam nadzieję, że termin będzie utrzymany, bo jakimś cudem zaplanowałem urlop właśnie w tym czasie.

Aspius  Dołączył: 18 Wrz 2006
cholera, dobrze ze nie ma jeszcze organizatora na VII i VIII PPD bo już musiałbym zgłosić akces ;) a tak zgłosiłem tylko na VI ;)

Grzesiek

Skocz do: