bosmanzbryzy napisał/a:Po czwarte, zaraz zapuszcze formularz rejestracyjny, wpisanie sie nan oznacza deklaracje woli, ktora poparta musi zostac wplata w wysokosci 65zl
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
To zrozumiałe jest, ale...bosmanzbryzy napisał/a:tak na serio chodzi wlasnie o to zeby bylo serio a nie jakas wirtualna lista a potem swiecenie oczami - za stary jestem na to
no właśnie. Znaczy nie wiadomo. Bo jak się zapiszę, zapłacę i zarezerwuję wolne na 15-17 maja, a wyjdzie, że jednak tydzień wcześniej to co? Zostanę z wolnym weekendem 15-17 maja i absolutnym brakiem czasu tydzień wcześniej, zrobioną rezerwacją, z której nie będę mógł skorzystać oraz wydaną kasą na bezdurno. Kasa niby niewielka, więc taki ubytek nie zaboli, ale ta nieokreśloność terminu... bo jakby było wiadomo, że tydzień wcześniej, to sobie zarezerwuję tydzień wcześniej wolne! Na dwa wolne weekendy w maju mnie nie staćbosmanzbryzy napisał/a:wiadomo kiedy - 15-17 maj 2009
no chyba ze tydzien wczesniej
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
To znaczy, ze bosman ma za ciebie zapłacić ?matb napisał/a:Bo jak się zapiszę, zapłacę i zarezerwuję wolne na 15-17 maja, a wyjdzie, że jednak tydzień wcześniej to co?
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
argawen napisał/a:Stracisz zaliczkę
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
"Living is easy with eyes closed"
Parowóz, widziałem parowóz!!!
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
opiszon napisał/a:albo sprzedasz ją komuś innemu
Drogi mej nie wytyczy
Ni głos werbla, ni cytry,
Póki starczy mi siły,
Idę po pół litry . . . . Kuszelas
Rzepnica←≈→Bytów
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Jak na strychu: jakieś puszki, parę słoików i trochę innego badziewia.
A w kącie album z jakimiś fotkami
Pozdrawiam
Artur
stopka