Bantu  Dołączył: 24 Wrz 2007
Czyli zawsze jest czas :D

Litol  Dołączył: 14 Sie 2007
Właśnie, właśnie. Zawsze jest czas, a często nawet najwyższy (tak jak teraz, żebym wrzucił też coś od siebie).
Tak "na szybko" :oops:
Droga na PPD była dłuuuuuuga, ale ciekawa
Na miejscu były Człowieki...
... i Nieczłowieki

Zbynio  Dołączył: 07 Maj 2007
Litol, no tak... hmmm... człowieki :lol:

Litol  Dołączył: 14 Sie 2007
Mea culpa! "Była" też Żaba ;-)

fotonyf  Dołączył: 24 Kwi 2006
Żeby nie był to koniec chwalenia się uczestników V PPD, podrzucę pierwszą partię swoich:

http://picasaweb.google.pl/SP3NYF/

Vesper obiecała swoje za 5 lat (V PPD), ja może zdążę pokazać swoje pozostałe nieco wcześniej, ale niewiele, więc, proszę kolorowych o nie wygaszanie wątku przez 5 lat :-D

Eldred  Dołączył: 16 Paź 2007
fotonyf, i nie będziesz ostatni to moje zdjęcia z gór stołowych, niestety w zeszłym roku nie mogłem być z wami ale w tym byłem dokładnie tam gdzie wy (nie za długo przez moją kontuzję ale zawsze to coś) :->

Iza  Dołączyła: 01 Paź 2007
Ostatnio tref wołał jakiś film z PPD :-P

fotonyf  Dołączył: 24 Kwi 2006
Nowe idzie, zdjęcia rocznicowe czy jakoś tak.
Ja mam częściowo przygotowane następne, ale nie zdążę przed spotkaniem z Wami. Umieszczę po powrocie. Tak więc zdjęcia z V PPD będą po VI PPD.

Eldred, fajne te Twoje.

No i czekamy na trefa...

Maciek  Dołączył: 20 Kwi 2006
Ja chyba też jeszcze nie wrzucałem. I nie, nie mam zamiaru właśnie napisać "to zapraszam" - do tego jeszcze trochę czasu upłynie. Lekko OT się pochwalę, że pod koniec kwietnia wrzuciłem do sieci zdjęcia z warsztatów piwowarskich które były przed zeszłorocznym PPD a to było w sumie łatwiejsze bo zdjęcia były cyfrowe, z PPD mam sporo na filmach... Ale mam!

donpedro72  Dołączył: 28 Maj 2009
W zasadzie OK, ale dlaczego część portretów ma ucięty czubek głowy? No chyba że tak miało być... Pozdrawiam.

Skocz do: