guerilla  Dołączył: 23 Kwi 2006
dzerry napisał/a:
OK, Łobuzio, podobnie jak aparat są cali zdrowi. Jedziemy dalej :-) A co z czerwonym?

w poniedziałek wyjedzie dalej ode mnie! Czy ktoś móglby mi powiedzieć gdzie jest lista uczestników ? bo temat ma 30 stron :-P

mac710  Dołączył: 18 Maj 2008

karmazyniello  Dołączył: 05 Lut 2008
sylwesto napisał/a:
Łobuzio napisał/a:
Witam

Aparat dotarl, jutro lub pojutrze zrobie zdjecie.

O żesz ku^%#, tego z tych emocji nie doczytałem :-x

PRZEPRASZAM sylwesto Freddie Freeloader, za najazd :oops: :oops: :oops:

sylwesto  Dołączył: 16 Sie 2008
karmazyniello, Przeprosiny przyjęte ;-) :-B

Ufff :-) :-B , na prawdę nie chciałem być przykry, ale emocje zdecydowanie wzięły górę nad i tak już dość zdenerwowanym człowiekiem jakim ostatnio bywam.

sylwesto  Dołączył: 16 Sie 2008
karmazyniello napisał/a:
na prawdę nie chciałem być przykry, ale emocje zdecydowanie wzięły górę nad i tak już dość zdenerwowanym człowiekiem jakim ostatnio bywam.

Ja też ostatnio nie jestem oazą spokoju. Nic to. EOT

jorge.martinez  Dołączył: 16 Maj 2007
Przynajmniej stało się jasne, że wędrówka aparatów weszła w fazę obgryzania paznokci. Myślę, że podziała to motywująco na gospodarzy przystanków wędrówek.

thrackan  Dołączył: 08 Lut 2007
jorge.martinez napisał/a:
Przynajmniej stało się jasne, że wędrówka aparatów weszła w fazę obgryzania paznokci. Myślę, że podziała to motywująco na gospodarzy przystanków wędrówek.

Ja pierdziu... jak ledwo na półmetku zaczyna się obgryzanie paznokci, to co będzie pod koniec? Wgryzanie w blat biurka? Zabawa fajna, ale nie warto zdrowia przez nerwy tracić. Serio.

co wy na to żeby podawać numery telefonu? Zanim wyśle się aparat dalej, prócz adres trzeba dostać też telefon (zwłaszcza dla forumowiczów których nikt osobiście nie zna..)

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Zbiorowa histeria...

jak długo mam czekać na adres od nastepnego po mnie zanim go pominiemy? :mrgreen:

Draca  Dołączyła: 12 Cze 2008
guerilla, cierpliwości ...czekaj, aż do skutku ... ;-)
Niebiescy, gdzie jest teraz nasz aparat?
Chyba musimy podstępem nadgonić wyścig ;-)

negocjatorek  Dołączył: 12 Kwi 2007
guerilla, zrobiłem takie oczy jak przeczytałem twoją wiadomość: O_O... i myślę, o co tu chodzi!, internetu nie miałem dobre kilka miesięcy, od wczoraj mam, po giełdzie nie chodziłem jeszcze, wiec o jaki aparat chodze ;) no to bawie się w detektywa, sprawdzam twoje ostatnie wiadomości i trafiam do tego wątku... Chwila konsternacji, myślę, no coś takiego kiedyś było... Szybkie poszukiwanie listy... i patrze i jestem na liście, sam nie wierze ;d ;) W każdym razie wysłałem już wiadomość z moimi danymi. Uf.

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Proponuje, aby jednak zrobic baze telefonow...

jorge.martinez  Dołączył: 16 Maj 2007
mygosia napisał/a:
Proponuje, aby jednak zrobic baze telefonow...
mygosia napisał/a:
Zbiorowa histeria...

:-D

dsk  Dołączył: 19 Mar 2008
Nie no, teraz pojawił się racjonalny powód po prostu, przekonujący nawet mygosię. :-P

darius_Er  Dołączył: 29 Sie 2006
guerilla napisał/a:
(zwłaszcza dla forumowiczów których nikt osobiście nie zna..)

W obecnych czasach każdy kogoś zna, świat się zaludnia. Z jaskini wyszliśmy jakiś czas temu, na 2ch nogach też kawałek czasu chadzamy....

Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
Niebieski właśnie przyniósł listonosz.

Iza  Dołączyła: 01 Paź 2007
Wow, to u Ciebie na poczcie jest taka funkcjonalność, że paczki listonosz przynosi? U mnie to mogę się cieszyć, jak awizo dostanę ;-)

Gdzie są wasze zdjęcia z aparacikiem :-P :?:

Skocz do: