4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
Drogi mej nie wytyczy
Ni głos werbla, ni cytry,
Póki starczy mi siły,
Idę po pół litry . . . . Kuszelas
Rzepnica←≈→Bytów
Sugerowałbym nie zmieniać ilości. To konkurs na najlepszy portret, a nie wybory miss/ mistera zlotu. Niech każdy ma możliwość wykazać się samokrytycyzmem przy wyborze portretu.fotonyf napisał/a:...sugerowałbym zmianę ilości w punkcie 3 na dwa lub trzy...
"Living is easy with eyes closed"
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
sołtys napisał/a:Wiedząc jak szybko zwykle wywołuję zdjęcia z PPD czy wybrane zdjęcie będzie można nadesłać dwa lata po terminie?
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
Ja sama pewnie się na konkurs nie załapię z tego właśnie powodu, no ale trudno. Myślę, że czas na nadsyłanie to będzie maksymalnie miesiąc po PPD. Ale to jeszcze do ustalenia.sołtys napisał/a:Wiedząc jak szybko zwykle wywołuję zdjęcia z PPD czy wybrane zdjęcie będzie można nadesłać dwa lata po terminie?
No to będziesz musiał losowaćfotonyf napisał/a:Przejrzałem ostatnio właśnie swoje zdjęcia z różnych PPD, były takie, które przy odrobinie wyobraźni i piwa można nazwać portretami i z żadnego PPD nie wybrałbym jednego, tylko właśnie dwa lub trzy.
jack napisał/a:Sugerowałbym nie zmieniać ilości. To konkurs na najlepszy portret, a nie wybory miss/ mistera zlotu. Niech każdy ma możliwość wykazać się samokrytycyzmem przy wyborze portretu.
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
Yashica Mat124, Canon 100d
O super! Jak się spotkamy, to pomyślimy nad rozdzieleniem nagród. Może się uda 3 miejsca nagrodzićEldred napisał/a:Mogę dać Espio Mini (od Dzerrego) jako jedną z nagród
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
To aż tyle portretów będzie?!Iza napisał/a:Może się uda 3 miejsca nagrodzić
Pentagram napisał/a:Iza napisał/a:
Może się uda 3 miejsca nagrodzić
To aż tyle portretów będzie?!
"Living is easy with eyes closed"
No, właśnie to jest problem. Jak zaczynam selekcję, to w końcu nic nie zostaje. A jak staram się zachować coś przed końcem selekcji, to zawsze mam więcej niż jedno.Iza napisał/a:Umiejętność selekcji jest prawie równie ważna, jak umiejętność wykonania dobrego zdjęcia. Słowem, na razie fotonyfie mnie nie przekonałeś![]()
fotonyf
Eldred, liczy się nagroda i dobra intencja darczyńcy. Poza tym od dzerry'ego i Eldreda - wartość sama w sobieEldred napisał/a:Iza, wezmę go na PPD i pokażę bo nie wiem czy sprzęt w takim stanie nadaje się na nagrodę, ale działa idealnie.
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
No to losuj, trudno się mówifotonyf napisał/a:Albo będę losował
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
sołtys napisał/a:Wiedząc jak szybko zwykle wywołuję zdjęcia z PPD czy wybrane zdjęcie będzie można nadesłać dwa lata po terminie?
nie wprowadzi kogoś w błądIza napisał/a:popiersie
Możesz mnie okraść, zagłodzić, zbić, a nawet zabić, ale mnie nie zanudzaj.
Skoro sama wywołałaś ten temat, to wczoraj oglądaliśmy z trefem Twoje popiersie z Sylwestra. Wiesz którevesper napisał/a:popiersie
nie wprowadzi kogoś w błąd![]()
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20