Eldred  Dołączył: 16 Paź 2007
Weźcie albumy FOTO!!!
Ludzie!! Weźcie jakieś albumy ze swoimi zdjęciami, nawet jeśli wiele z nich pokazywaliście na forum fajnie by było pooglądać je na odbitkach.

Nawet jeśli nie będzie padało to chętnie pooglądam wasze zdjęcia na papierze, i myślę że nie tylko ja. Kto może to niech weźmie, nie koniecznie wszystkie, ja mam tylko jeden album i w sumie jest tam wszystko, od makro do portretu, ale parę fajnych zdjęć się znajdzie.

fotonyf  Dołączył: 24 Kwi 2006
Cóś się już znalazło na miejscu.

fotonyf, bardzo chętnie obejżę :-)

Ktoś jeszcze?

DeTe  Dołączył: 14 Maj 2008
Re: Weźcie albumy FOTO!!!
Eldred napisał/a:
Ludzie!! Weźcie jakieś albumy ze swoimi zdjęciami

ale masz na myśli coś w rodzaju 'autorskiego portfolio' czy też coś typu 'album rodzinny'?
bo tego pierwszego nie posiadam :-( a drugiego raczej nie chcę pokazywać :mrgreen:
ale z uwagi na to, że najczęściej fotografuję na wyjazdach to może coś krajoznawczego?
bardziej w celach poznawczych, bynajmniej nie artystycznych ale jakby ktoś chciał zobaczyć np jak wygląda Kuba czy Dominikana to chętnie coś wybiorę ;-)

DeTe, no właśnie dowolnie, odbitki to inna bajka, np. ja mam album gdzie są zarówno pejzaże jak i portrety, takie z sesji, plenerów i prywatne, ale i zdjęcia moich rodziców, zdjęcia makro itd.. tyle że wybieram to co jest najlepsze fotograficznie, bądź jest dla mnie ważne na tyle że chcę mieć to na odbitce, niezależnie od tematyki.

DeTe napisał/a:
jakby ktoś chciał zobaczyć np jak wygląda Kuba czy Dominikana to chętnie coś wybiorę

No pewnie!! :-D

Skocz do: