Poza tym mieliśmy rozkminiać działanie czajnika elektrycznego.
miały być takie testy... fcuk! a miałam na podorędziu osobisty czajnik!
W programie przyszłorocznego PPD trzeba zapisać wobec tego testy czajników i 50
no pewnie, że wiem - tref ją przytoczył
a tak poważnie to domyśliłem się, że to jakaś "świecka tradycja" ale nie było już czasu dopytać bo wszyscy zwarci do wyjazdu byli
ale mam nadzieję, że za rok się wszystkiego dowiem, o majonezie też
DeTe napisał/a:
domyśliłem się, że to jakaś "świecka tradycja"
Może by tak któryś z kolorowych dołożył gdzieś na wstępie "Samouczek dla początkujących Pentaksiarzy" wyjaśniający właśnie takie hasła, jak opona, majonez, i inne niekoniecznie ogólnie znane pojęcia. Ooo i czajniczek też.
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
No i dlaczego Sylwiusz nie robił tego zdjęcia alfą? po pierwsze tradycja nakazuje po drugie toż to ma 25mpix!! do zdjęcie grupowego w sam raz się nadaje
Może by tak któryś z kolorowych dołożył gdzieś na wstępie "Samouczek dla początkujących Pentaksiarzy" wyjaśniający właśnie takie hasła, jak opona, majonez, i inne niekoniecznie ogólnie znane pojęcia. Ooo i czajniczek też.
Chociaż ciekawość mnie zżera jak cholera, wołałby dowiedzieć się o takich "ciekawostkach" przy jakimś ognisku. Poza tym takie drobne "tajemnice" dodają uroku forum i dodatkowo motywują do wyjazdu na kolejne PPD - KIEDY NASTĘPNE.