Dwa najlepsze portrety 7. PPD to:
1.
9% Complete
39 (9%)
2.
5% Complete
25 (5%)
3.
4% Complete
20 (4%)
4.
16% Complete
69 (16%)
5.
5% Complete
22 (5%)
6.
1% Complete
5 (1%)
7.
0% Complete
2 (0%)
8.
21% Complete
92 (21%)
9.
5% Complete
24 (5%)
10.
21% Complete
91 (21%)
11.
7% Complete
30 (7%)

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
A czy gola dupa to portret, czy akt?

Czyy niektorzy musza sie zawsze dzielic wlos na czwroro?

Iza  Dołączyła: 01 Paź 2007
plwk napisał/a:
Tylko czy te dzieci były uczestnikami PPD?
Nie było powiedziane, że na zdjęciach muszą być uczestnicy. Tylko autorzy musieli być uczestnikami.
Eldred napisał/a:
i czy to był portret
Regulamin był specjalnie tak napisany, aby dopuszczone były zdjęcia luźno kojarzone z portretem - ogólnie zdjęcia z ludźmi. Ponieważ w żadnym przypadku regulamin nie został złamany, to wszystkie zdjęcia zostały dopuszczone. Może nadużyłam wg niektórych słowa portret, ale tak było prościej niż: konkurs na najlepsze zdjęcie z ludźmi z 7. PPD ;-)

[ Dodano: 2010-07-06, 12:39 ]
fotonyf napisał/a:
IZA, gratulacje!!
Dzięki :-D

[ Dodano: 2010-07-06, 12:48 ]
mygosia napisał/a:
A czy gola dupa to portret, czy akt?
No co, chciałam sportretować modela z jego najlepszej strony :evilsmile:

sołtys  Dołączył: 19 Kwi 2006
Hmmm....

.... po pierwsze: nigdy nie byłem mocny w definicjach, ale czemu moje zdjęcie nie jest portretem?
.... po drugie: nie wiedziałem, że osobami portretowanymi mają być tylko uczestnicy PPD
.... po trzecie: rzeczywiście zamieściłem to zdjęcie wcześniej w wersji b&w i również nie sądziłem, że tak nie można.

Tak czy siak jak już wspomniałem wcześniej nagrodę przekazuję dalej do jakiegoś następnego konkursu.

sołtys, spoko, wszystko, co nie jest zabronione w regulaminie, jest dopuszczone.

Eldred  Dołączył: 16 Paź 2007
Wrzućcie na luz, nikt tu nikogo o nic nie oskarża, gratulacje dla zwycięzców i dla Trefa ;-)

tomekl  Dołączył: 25 Maj 2006
Swoją drogą ciekawe jest porównanie listy organizatorów i zwycięzców konkursu.... a gdzie zapis o nieuczestniczeniu organizoatora i ich rodzin w podziale łupów?;-)

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
tomekl, głosowało ponad 200 osób a więc 3,5 raza więcej niż było na PPD (wliczając dzieci).

Czy chciałeś coś zasugerować?

ja?? skadże;-) ale skojarzenia sa;-))) to pewnie po kampani wyborczej mi zostało;-)

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
O polityce tu nie rozmawiamy.

tomekl, a znajomi organizatora powinni być dopuszczeni? Bo jak nie, to niestety nikt nie mógłby przesłać pracy :-P

A ja mam propozycje - jesli ktos ma jakies pomysly co do tego jak powinien byc zorganizowany konkurs, jakie zdjecia powinny byc brane pod uwage, kto moze, a kto nie moze brac udzialu, to zamiast tylko krytykowac, niech zakasa rekawy i sam cos zorganizuje.

sołtys  Dołączył: 19 Kwi 2006
mygosia napisał/a:
niech zakasa rekawy i sam cos zorganizuje.

Jedna nagroda już jest 8-)

joelle  Dołączyła: 28 Maj 2008
mygosia, jestem z Tobą :-D

mcgyver  Dołączył: 08 Lis 2006
tomekl napisał/a:
Swoją drogą ciekawe jest porównanie listy organizatorów i zwycięzców konkursu
Myślmy zanim coś napiszemy..

Gwiazdor  Dołączył: 05 Mar 2007
Ale na zwycięskim zdjęciu widać twarz. :-D
Zwycięzcom gratuluje. :-B

Hermes  Dołączył: 04 Lut 2008
tomekl napisał/a:
o nieuczestniczeniu organizoatora i ich rodzin w podziale łupów?

Mogłeś to jeszcze rozszerzyć o kumoterstwo i poplecznictwo :evilsmile: wziąwszy pod uwagę że spora część osób zna się osobiście od lat dzięki przeróżnym zlotom. Przyjedź na któreś ze spotkań, poznaj bliżej tych ludzi, a przekonasz się o paskudnym jadzie ziejącym z Twojej wypowiedzi. OKI, luzik :-B , albo :-B :-B i zmieni się perspektywa widzenia.

[ Dodano: 2010-07-07, 18:50 ]
Oj, zapomnialbym o gratulacjach dla Izy, choć przyznam się że motyw fotografi zdecydowanie mi nie podasował, gdyby tam była sama autorka... :evilsmile: :-D

oj pozartowac nie mozna??? jakoś musze odreagowac ze nie byłem na plenerku ;-) a i głos mój na wynik wpłynął no bo jak bym mieła nie głosowac na taki fajny kolisty portret;-)

Hermes napisał/a:
Oj, zapomnialbym o gratulacjach dla Izy, choć przyznam się że motyw fotografi zdecydowanie mi nie podasował
Dzięki Hermes :-D
Zmartwię Cię, zabawa w akty coraz bardziej mnie wciąga, może zacznę wreszcie coś próbować na poważnie.
tomekl, :-B

Dada  Dołączył: 01 Mar 2007
Iza napisał/a:
zabawa w akty coraz bardziej mnie wciąga
Biedny elemelek. 8-)

Och - ja tam nie mam nic przeciwko aktom meskim i z checia potrzymam Ci Izo blende :-P

Skocz do: