Samp napisał/a:dr_Fell napisał/a:[A tłumaczenia autora (który choć osądzany niespecjalnie lubi być, to jednak daje sobie prawo do podejmowania za ludzi których nawet nie zna decyzji o tym czy chcą się znaleźć na plakacie w imię "wyższego dobra") zupełnie mnie nie przekonują. Dla mnie publikowanie wizerunku człowieka w tak poniżającym momencie to świństwo.
A skąd ty wiesz, co się znajdzie na plakacie? I jaki będzie efekt dyplomu?
k-3+ 17-50@2,8 + 85@1,4 + 50@1,7 + Metz 58, YN560 TX + 2xYN560 III + reszta
SQ6GIT napisał/a:po co Ci taki przykładowy plakat? coby jakieś gremium się zebrało radzić ile artyzmu w arcie Ostacha?
Strona a tu PentaxGallery
Samp napisał/a:tatsuo_ki, naprawdę wydaje się, że znasz lepiej niuanse tego projektu, aniżeli sam jego autor.
nie ma mnie w internecie
tatsuo_ki napisał/a:Ostach w wersji ostatecznej moze wykazac sie wyczuciem i smakiem, byloby ekstra
"Available light is any damn light that is available..." W.E. Smith
blog | 4x5" 6x6 6x7 24x36 | soczewki & pinhole | iPh
Ostach napisał/a:
Czy ktokolwiek z was dysponuje zdjęciami meneli, pijaków i ich melin?
Co by tu nie wpisac i tak bedzie malo..
K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10
Pentax, zasadniczo.
Ostach napisał/a:Dobra, aby troche lepiej mnie zrozumiec..
(...)
Ostach napisał/a:Niestety, profesor ma inne zdanie, cytujac "musisz ku...wa przyp...lic jakies autentyczne zdjecie, nie zadna aranzacje, wtedy to przemowi do wyobrazni"
Ostach napisał/a:Co do zostawienia tej tematyki TYLKO WIELKIM
Ostach napisał/a:Jak bede mial chwilke, po obronie moge gdzies te plakaty wstawic
nie ma mnie w internecie
Pentax, zasadniczo.
quasi napisał/a:"daj se siana".
quasi napisał/a:Leć do przodu chłopie i nie waż na zbędne /brum, brum/ - czyt. "ziomowe ramki".
quasi napisał/a:obudź się panie.
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
alkos napisał/a:Ostrzegam.
alkos napisał/a:Ostrzegam.
nie ma mnie w internecie
SQ6GIT napisał/a:PS. Jak się nazywa profesor?
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
alkos napisał/a:quasi napisał/a:"daj se siana".
quasi napisał/a:Leć do przodu chłopie i nie waż na zbędne /brum, brum/ - czyt. "ziomowe ramki".
quasi napisał/a:obudź się panie.
Ostrzegam.
Samp napisał/a:
Jak pracownia plakatu na grafice, to pewnie Lech Majewski
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Okazuje sie, ze znamy sie nie tylko na samochodach, medycynie i pilce noznej, ale na grafice uzytkowej rowniez
dzerry napisał/a:Widzialem w Szkocji taki plakat w pubie. Dziewczyna, rozmazany makijaz, cala spocona, fryzura w nieladzie, podarte na kolanach ponczochy, siniaki i zadrapania, wymiociny na twarzy, bledny wzrok, siedzi na ziemi, w obskurnej toalecie, oparta jedna reka na ubikacji.
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again