K70 double-Kit, Tamron 17-50/2.8 , Tamron 70-300 macro + soligor lg-40
dan napisał/a:Kiepska sprawa. Wygląda na walniętą kartę. Mam takie dwie 512 (x133) i 1 GB (x150). Jak do tej pory działają świetnie - bardzo szybko i bezproblemowo.
Reklamuj kartę.
chemiczny napisał/a:A może podpowiesz jeszcze jakiego futerału używasz ?? Nie wiem co kupic ( chciałbym żeby docelowo zmieścił się korpus z zoomem 80-200 - więc futerał a nie torba ino jakiś dłuższy minimalnie)
nic
http://www.pajacyk.pl/ - kliknij pajacyka
http://www.pbase.com/fafniak/marcin_krynicki
http://www.mojesmoje.pl/index.htm - wszelkie uwagi mile widziane - zajrzyj do nas koniecznie
puszka sardynek i słoik ogórkow
K100D - jee jee jeeeeeeeeeeee!
chemiczny napisał/a:Witam i od razu proszę o pomoc;
Zakupiłem pentaxa i dzisiaj kupiłem do niego karte. PQI 2GB high speed (x150) i wlozylem do aparatu. Nie dziala -> aparat podaje Memory card error. CO robić - aparat nie obsluguje takich kart ? zrobilem formatowanie ale nie pomoglo. Czy to karta jest wadliwa i trzeba ją reklamować ...
Początki są zawsze trudne
Czekam szybko na wieści
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
chemiczny napisał/a:Witam i od razu proszę o pomoc;
Zakupiłem pentaxa i dzisiaj kupiłem do niego karte. PQI 2GB high speed (x150) i wlozylem do aparatu. Nie dziala -> aparat podaje Memory card error. CO robić - aparat nie obsluguje takich kart ? zrobilem formatowanie ale nie pomoglo. Czy to karta jest wadliwa i trzeba ją reklamować ...
Początki są zawsze trudne
Czekam szybko na wieści
peteria napisał/a:Mam nadzieje, ze pomoże Ci nowy soft bo dodam, ze ja używam w K100D karty PQI x150 ale 1G i dziala bez problemu.
Pozwodzenia
Peteria
Michu napisał/a:Ps1441, Vitaj - jak widzę pierwszy post.
Myślę, że Chemiczny rzucił taki tytuł, bowiem nie był wówczas pewien, co mu nawaliło.
ps1441 napisał/a:
Jako, że w najbliższych dniach mam nadzieję stać się szczęśliwym posiadaczem K100D (tylko, że nie wiem czy kupić KIT z jednym czy z dwoma obiektywami) to stresują mnie wpisy o problemach z aparatem . Dlatego zasugerowałem, żeby precyzyjniej tytuły postów dawać , bo na zawał zejdę.
Dabrow napisał/a:A co do toreb to lowepro mimo wszystko - mają ogromne doświadczenie w temacie - od kilkudziesięciu lat robią jedne z najlepszych plecaków wyprawowych itp... Mam od lat 10 nova mini I
chemiczny napisał/a:
I ja nabyłem tę torbę bo jest szyta na k100d doublekita
chemiczny napisał/a:chodzę z domem na plecach a to będzie wisialo przewieszone przez ramię
Pozdrawiam, emigrant.
F100, SB80DX, SB30, N 20/2.8, N 50/1.8D, N 85/1.8D