piotrek0001 napisał/a:Byłem na innych forach dot. producentów foto i prawde mówiąc nasze wygląda biednie. :(
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:piotrek0001 napisał/a:Byłem na innych forach dot. producentów foto i prawde mówiąc nasze wygląda biednie. :(
pod jakim względem
czy wygląd forum świadczy o zaletach systemu
skoro masz to ziarno niepokoju już teraz, przed zakupem, to może nie warto wchodzić w ten system
system musisz wybrać świadomie, żeby potem tego nie żałować od razu
piotrek0001 napisał/a:obeszłem
piotrek0001 napisał/a:Ziarenko we mnie zaczęło się tworzyć , ziarno niepokoju czy aby na pewno dobrze chce ?
Lubię puszki i szkła
piotrek0001 napisał/a:chodzi o liczbe tematów oraz użytkowników forum
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
piotrek0001 napisał/a:W żadnym wypadku chodzi o liczbe tematów oraz użytkowników forum
hitman1986 napisał/a:Bo Canony wybuchają.
Możesz mnie okraść, zagłodzić, zbić, a nawet zabić, ale mnie nie zanudzaj.
vesper napisał/a:D40 sam robi fajne zdjęcia, ale co tam
Lubię puszki i szkła
piotrek0001 napisał/a:ok wszystkich komercyjnych chyba juz wymieniłem.
piotrek0001 napisał/a:ps. Byłem na innych forach dot. producentów foto i prawde mówiąc nasze wygląda biednie. :(
piotrek0001 napisał/a:Czekam na wasze propozycje, porady.
...nie wiem co ten PS ma wspólnego z Twoimi wątpliwościami.piotrek0001 napisał/a:chociarz...
...słusznie zasiane, bo czymże jest głupota sprzedającego, który sprzętu przez Ciebie poszukiwanego nie posiada, mając za to na stanie ...piotrek0001 napisał/a:Ziarenko we mnie zaczęło się tworzyć , ziarno niepokoju...
...wciśnie Ci wszystko, bo nie jesteś świadomy czego chcesz.piotrek0001 napisał/a:nikon, canon, sony.....
piotrek0001 napisał/a:obeszłem juz cześć sklepów w Bydgoszczy.. dot. fotografii , znalazłem je na google.pl powiem szczerze było cięzko znaleść wszystkie ( a może większość?). Niektóre ba, nawet większość nie ma nawet strony www. [...] ok wszystkich komercyjnych chyba juz wymieniłem.
Skutecznie nad tym pracuję. Nowy sierp niedawno dostałem. Złoty Jak Panoramix.piotrek0001 napisał/a:chodzi o liczbe tematów oraz użytkowników forum
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!
http://www.krysiak.biz/ http://grendel.maxmodels.pl the most important equipment in your bag is your attitude
Yashica Mat124, Canon 100d
Ujęte idealnie. Tylko mimo wszystko trzeba trzymać poziom i zauważyć, żeBenek napisał/a:Była o tym już mowa wielokrotnie. Jeżeli nie macie ochoty komuś pomóc w tym właśnie specyficznym dziale, to lepiej zamilczcie.
mają czasem związek niechlujnym pisaniem. A tu akurat wystąpiło to "czasem". Myślę, że na pytanie zadane na odczepnego musi pojawić się odpowiedź, również na odczepnego.Benek napisał/a:złośliwości, ironizowanie, wytykanie błędów ortograficznych, łapanie za słówka,
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!
Eldred napisał/a:Olympusy to porażka!
6. Cropie 2x.
Eldred napisał/a:Grendel, zapomniałeś o:
8. Formacie matrycy 4/3.
gezeb napisał/a:Eldred napisał/a:
Olympusy to porażka!
6. Cropie 2x.
Dla kogoś to może być zwycięstwo :)
Yashica Mat124, Canon 100d
Eldred napisał/a:Benek, bo ten format nie pasuje chociażby do odbitki.
tref napisał/a:Tylko mimo wszystko trzeba trzymać poziom i zauważyć, żemają czasem związek niechlujnym pisaniemBenek napisał/a:złośliwości, ironizowanie, wytykanie błędów ortograficznych, łapanie za słówka,