nie ma mnie w internecie
K200D, D-BG3, DA 18-55 II, Tamron 70-300/4-5.6 LD ,AUTO CHINON 50/1.9, SEARS 70-210/4, SIGMA Mini-Tele 135/3.5
K5IIs + trochę gratów
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
100 nieznajomych w Rybniku http://www.100nieznajomych.rybnik.pl
K20D|S30|T17-50|S50-150|Metz-58AF1
Panasonic Fz5 i Pentax k10d i ... czasami k200d z K-m
Proszę nie prostować lub w inny sposób nie zmieniać kadru.
matb napisał/a:tatsuo_ki, te zdjęcia u mnie jakąś fatalną niebieskością zalatują. Chyba wszystkie.
matb napisał/a:
I się tak zapytam - czy naprawdę nie zauważasz, ma takim drugim zdjęciu choćby - że wszystko się na nim wali? Bo nie uwierzę, że ten budynek tak krzywo wybudowali (...) Albo że poucinane zostały maszty, dziób statku itd.? (...)A te cięcia to czemu mają służyć?
kndr napisał/a:
9 urzeka mnie kadrem i harmonią przestrzeni. Doskonałe poziome pasy przetykane postaciami ludzi.
kndr napisał/a:
1 - za dużo na raz - albo decydujesz się na pomnik albo na wieżowiec. Dla mnie, nałożenie się jednego na drugi zubaża kadr.
nie ma mnie w internecie
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
dybon napisał/a:Przepraszam chłopaku, ale dawno takiej kaszany tutaj nie widziałem.
(...)
White napisał/a:Witam! 9 wydaje mi się najlepsza oddaje atmosferę wakacyjną.
White napisał/a:
i wydaje mi się, że jeszcze cieszysz się aparatem.
White napisał/a:
zachęcam i zapraszam do komentowania pstryków innych.
nie ma mnie w internecie
number2express napisał/a:dybon, wyskocz ino z fot.
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
number2express napisał/a:już nie przesadzaj dybon, skaner ma co drugi posiadacz komputera. nawet jak walisz printy z ręki w ciemni, to zeskanowanie trwa pięć minut, a ja naprawdę jestem bardzo ciekaw.
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
dybon napisał/a:
A co jakości krytyki, to odpowiednia do poziomu zdjęć.
nie ma mnie w internecie
tatsuo_ki napisał/a:w takim razie ciesze sie, ze nie poszedlem do lasu, bo za zdjecie sciolki pewnie poszlyby bluzgi...
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach