6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
SuperA|MX|*ist|MZ-5|MZ5n|Z1P|K-5IIs|
MotorA|Winder MX|BG-20|FG|FG|DBG4|
M40|A50|A35-70|
DA18-55|A35-70|DA*50-135|DA50-200|T28-200|S70-300|
AF220T|FTZ330|FTZ500|FGZ360|FGZ540 x 2|
--------------------
K100Ds->K10D->K20D->K-5->Km
"Let your soul shine. / It's better than sunshine, / It's better than moonshine, / Damn sure better than rain."
Cudnie, fajnie i w pytę
matb napisał/a:zdjęcia jak poprzednio - trzeba wykonać od 1 do 24 XII, po jednym każdego dnia
matb napisał/a:jednorazowy, trochę nieświeży (termin do 10/2007), ale za to nówka nieśmigana. KODAK Fun. Zdaje się, że bez lampy i chyba o niskiej czułości filmu.
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50
Co to jest: leży w trawie i nie dycha? Kadycha
Aparaty szczęścia nie dają...
A to dlaczego? Czegoś nie pamiętam jak zwykle? Przecież to jeden z lepszych konkursów. Że ze mnie cienias, to nigdy nie spróbowałem, ale formuła mi się bardzo podobała i za każdym razem z niecierpliwością czekałem na prace. Inna sprawa, że ten pomysł też niewąski. Szkoda, że tak mało uczestników może wziąć udział.matb napisał/a:Miało już nie być Kalendarza Adwentowego
K10D tamron 18-250 zenitar 16/2,8 smc 50/1,4 metz44mz-2 FA50/1,4 velbon mini raynox
Do tej pory jakoś szczególnie więcej tych uczestników nie było. A teraz też jeszcze pięciu chętnych nie maKiwak napisał/a:Szkoda, że tak mało uczestników może wziąć udział.
Nie mów że nie będzie, bo będzie. Tylko co najwyżej z jednym pozakonkursowym uczestnikiem (ze mną).matb napisał/a:Jak się do 10.11 komplet nie uzbiera to w tym roku konkursu nie będzie.
Co to jest: leży w trawie i nie dycha? Kadycha
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
modern art = i could do that + yes, but you didn't
matb napisał/a:uczestnik konkursu dostanie do wykonania pracy film i aparat jednorazowy, który ma zużyć do tego celu.
matb napisał/a:UWAGA: Zgłoszenia są tajne i na PW!!!
To żart jest jakiś?White napisał/a:Ja bym się wstępnie zapisał, tylko jednak będę używał cyfry
Jarek Dabrowski napisał/a:matb napisał/a:uczestnik konkursu dostanie do wykonania pracy film i aparat jednorazowy, który ma zużyć do tego celu.matb napisał/a:UWAGA: Zgłoszenia są tajne i na PW!!!
To żart jest jakiś?White napisał/a:Ja bym się wstępnie zapisał, tylko jednak będę używał cyfry
matb napisał/a:
Zresztą każdy kto się spróbował z takim maratonem wie, że nie jest to do końca konkurs fotograficzny. A w każdym razie nie zdjęcia (w sensie technicznym) ani tym bardziej nie sprzęt jest tutaj najważniejszy.