Pentax K20D + DA 18-55mm F 3.5-5.6 AL II
K200d + SuperA + kit + A-28/2.8 + A-50/1.7 + A-70-210/4 + O-ME53 + Metz 48 i statyw benro
Zdjęcia do oceny
blog
Filterek i tak wcześniej czy później kupisz-ja ci polecam jak najszybciej się w niego zaopatrzyć,do tego też bardzo przydaje się polarek.CytatBez szarej połówki raczej ani rusz w takich warunkach.
Pozdrawiam andrzejb
K-5|P 18-55|S 10-20 EX|S 50 F1.4 EX DG,Helios 58K|AF-360 FGZ|Sherpa 200R|kupa klamorów.PS.Lampa odżyła po kontakcie z forumowiczem.Wielkie dzięki.
D300, 35/1.8, S 18-50/2.8, Di-700
Pozdrawiam
Arti
dlugas1982 napisał/a:7 nieostre i tu koniecznie BW
Pozdrawiam
Arti
"Źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz"
Arti napisał/a:Pomyliły Ci się portale... to nie jest nasza-klasa.pl.
Arti napisał/a:Uwielbiam takie "porady"...
A możesz mi powiedzieć co zmieni w tym zdjęciu konwersja do BW? Od czego to zdjęcie w BW (stylowym?) będzie lepsze? Otworzy tej pani oczy? To może zlikwiduje światło walniętej na wprost lampy błyskowej (wbudowanej?)? z tym pięknym cieniem? A to może chociaż usunie wyrastającą z głowy lampę?
Litości....
Neo napisał/a:Kolego "Arti" taki tekst to raczej nie porada i to Tobie chyba się portale pomyliły, to nie jest dowal-amatorowi.pl.
Pozdrawiam
Arti
Arti napisał/a:Wbrew pozorom to jest porada. Mówi ona dokładnie: przeczytaj zasady tego działu, poczytaj co nieco na tym forum, w ogóle coś o fotografii, obejrzyj inne zdjęcie, inne wątki, zobacz po co jest Album. Przejrzyj swoje zdjęcia, zrób selekcję i poważnie się zastanów czy ono się nadaje do publikacji. To nie jest też forum odwczorajmamcyfowke.pl.com.ue.hifi
Szczerze jak na spowiedzi odpowiedz mi. Przeczytałeś regulamin tego działu? Przed wrzuceniem zdjęcia do Albumu zorientowałeś się po co on jest i jaki jest jego cel?