pozdrawiam
Andrzej
(Sony A7 III, Samyang 35 f/2.8, Sony fe 50 2.8 Makro, Sony fe 24-105 G, PENTAX K20, smc PENTAX - DA 18-55mm AL, smc PENTAX-A 1:1.7 50 mm, LD Di TAMRON AF 70-300mm.) NIKON Coolpix P7000.
Carpe diem! Z góry przepraszam za "kąśliwość" ;-p
:: moje ::
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
Carpe diem! Z góry przepraszam za "kąśliwość" ;-p
:: moje ::
K-r + Tami
K-r + Tami
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
maarten napisał/a:Próbowałem już dwukrotnie instalacji, łącznie z czyszczeniem rejestru. Dałem sobie spokój nawet z załadowaniem skórki i zaimportowaniu zakładek , których mam niemało, myślałem, że tu tkwi problem.
Serioza
K200D
Soosa napisał/a:Trzymam go wyłącznie z powodu łatwego w obsłudze i skutecznego Adblocka.
k-5+Pentax/Tamron 18>200
Oglądanie zdjęć na monitorze jest jak jazda na rowerze stacjonarnym-ogranicza pole widzenia.
FP S 5500... Pentax K-x , zapał, 4 walizki złomu do k-x i ta własna samoocena -zawsze negatywna.
serioza napisał/a:Trzymam go wyłącznie z powodu łatwego w obsłudze i skutecznego Adblocka.
serioza napisał/a:Reinstalacja i czyszczenie rejestru nic nie da, jeśli nie zmieniłeś profilu.
Nie piszesz ile masz rozszerzeń, ile kart naraz otwartych - a to też może być przyczyną.
CytatA przynajmniej zmalał do tego stopnia, że nie zauważam go i mi nie przeszkadza.
FP S 5500... Pentax K-x , zapał, 4 walizki złomu do k-x i ta własna samoocena -zawsze negatywna.