MX, ME i same stare manuale.
Polecam www.tomaszmichalski.com
drawa napisał/a:BRak na razie informacji o nowościach w X20
MX, ME i same stare manuale.
Polecam www.tomaszmichalski.com
drawa napisał/a:Fuji już 6 stycznia wprowadzi do sprzedaży następcę X100 o symbolu X100S oraz X20 czyli kolejną odsłonę X10. Pierwszy z serii retro aparatów wyposażony zostanie we wspomaganie ręcznego ostrzenia Focus Peaking. BRak na razie informacji o nowościach w X20. ZOBACZ
a o co ci właściwie chodziKfan napisał/a:Fajnie tylko, że to są APARTY KOMPAKTOWE Z NIEWYMIENNĄ OPTYKĄ a nie systemy...
CytatInne systemy
Aparaty innych producentow - zarowno maly, sredni, jak i wielki format...
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:a o co ci właściwie chodziKfan napisał/a:Fajnie tylko, że to są APARTY KOMPAKTOWE Z NIEWYMIENNĄ OPTYKĄ a nie systemy...
że wątek jest w dziale "inne systemy"
to chyba w porządku
nie mamy osobnych działów na różne segmenty aparatów innych firm, więc jedynym działem odpowiednim dla takich tematów, to dział
CytatInne systemy
Aparaty innych producentow - zarowno maly, sredni, jak i wielki format...
Kfan napisał/a:Chodzi mi oto, że mamy na forum dział Kompakty
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
i o to chodziCytatDział Kompakty jest na sprzęt Pentaksowy.
CytatKompakty
Aparaty cyfrowe (linia Optio), analogowe (linia Espio) i inne
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
plwk napisał/a:Kfan napisał/a:Chodzi mi oto, że mamy na forum dział Kompakty
Dział Kompakty jest na sprzęt Pentaksowy.
Minolta X500 + wiadro słoików
Pentax K-S2,[S]12-24, [P]16-45, [P]35
sasic napisał/a:Kfan ile Ty masz lat?
espresso napisał/a:Uważam ze jest doskonały w proporcjach.
espresso napisał/a:Duży ? Uwzględnisz komfort obsługi przy możliwościach tego sprzętu? To nie jest małpką do kieszeni. Uważam ze jest doskonały w proporcjach.
Kfan napisał/a:Jestem ciekaw jakie osiągi będzie miał ten mini X-trans spodziewam się stosunkowo wysokich....pewnie skasuje wszystkie kompakciki premium.
denvi napisał/a:i 5mm szerokości, dzięki czemu można kciuk położyć w należnym mu miejscu a nie na ekranie
Aparaty szczęścia nie dają...
Fuji x100, X-Pro1 + XF 18/2 + XF 35/2, Nikon N90s (aka F90x) + 50/1.8D