Dużo różności
Wow. Fajne. Chętnie.Fenol napisał/a:Co sądzicie? Byłby ktoś chętny podjąć się takiego wyzwania?
Ale nie po kolei?Fenol napisał/a:wykonać jedno zdjęcie na jeden temat.
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
Dużo różności
Lepiej wyjść na spacer, niż wyjść na debila.
Jeden aparat 2017
...żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam...
szybkiparowoz napisał/a:Pół roku na jedną rolkę?! No bez jaj...
M.K napisał/a:sami robimy wołanie filmu czy wysyłamy do z góry wyznaczonego kolegi i prosimy go ładnie o wołanie i skan?
szybkiparowoz napisał/a:Kluczowe w tym przedsięwzięciu będzie określenie owych 36 tematów. Jeśli będą to krótkie słowa-klucze (kamień, woda, miłość, walka, matka etc.) to OK, damy radę i może być zabawnie.
szybkiparowoz napisał/a:I moim zdaniem czas realizacji powinien być duuużo krótszy niż zaproponowane wyżej 6 miesięcy.
Dużo różności
MZ-7, K-3 II, S 10-20/4-5.6, S 18-35/1.8, Metz 48-af 1, Yn-560 III,
Sprzedam MZ-7 !!! ;)
wuzet napisał/a:Kwartał.
Dużo różności
Pentax Spotmatic SP | Pentax 6x7
To nie bierze udziału.espresso napisał/a:A jak ktoś ma aparat np. na 12 czy 16 klatek? to wówczas 3 rolki? (gwoli ścisłości rolka to raczej określenie właściwe dla filmu typ 120)Fenol napisał/a:Jeden aparat z jedną rolką filmu - 36 klatek
12 zdjęć na miesiąc? IMHO za krótko.wuzet napisał/a:
Kwartał.
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
jorge.martinez napisał/a:To nie bierze udziału.
jorge.martinez napisał/a:12 zdjęć na miesiąc? IMHO za krótko.
Dużo różności
Arytmetyka jest nauką prostą. Wychodzi 12/m-c, 3 zdjęcia na tydzień. Każde na zadany temat ? Hmmmm....Fenol napisał/a:Kwartał to minimum, da się zrobić.
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Oo! To to! Mam znajoma która chyba chętnie się dołączy tylko musiał bym jej aparat użyczyć :) a i mnie korci chociaż nie wiem czy nie ciągnąć drugi raz JA - teraz mi zabrakło czasu końcami miesiąca i trochę wypadłem z obiegu.Fenol napisał/a:jak ktoś po dwóch miesiącach zechce dołączyć, to niech dołącza
K5IIs, K10d, CP-7m,
Dużo różności