I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
Mechanik napisał/a:. A wcale tak nie jest.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
Mechanik napisał/a:Musi kimś wstrząsnąć. No i nikt nie zwraca na nas uwagi.
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Stosujesz odpowiedzialność zbiorową.CytatDalej będziecie mnie traktować, jak intruza?
Lynne: Co ci zamówić?
Ja: Stek...
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Ja: Lynne, ja robię zdjęcia Pentaksem i obrabiam je pod Linuksem...
Lynne: Dobra, to jaki ma być ten stek? Krwisty?
opiszon napisał/a:Stosujesz odpowiedzialność zbiorową.CytatDalej będziecie mnie traktować, jak intruza?
Wydaje się że wiesz ze fora tematyczne to nie jest coś na czasie, raczej kluby utrzymywane przez zasiedziałych użytkowników którzy są otwarci na nowych członków.
I teraz wchodzisz ty, cały na biało, z pełną pompą.
Niektórzy z nas to introwertycy, więc tulą się na tej imprezie po kątach. Inni to imprezowicze, siedzą w swojej grupce, inni wołają - "najpierw wypij z nami strzemiennego!".
A ty wymagasz pełnego skupienia uwagi na sobie, jak gwiazda 12 sezonu Top Model.
Rzucasz hasłami że przecież jesteś od dawna i jakto tak że ktoś ciebie nie kojarzy, a aktywnie jesteś od kilku miesięcy. Potem wyjmujesz z plecaka Stalina I się obrażasz że dostałeś lepę w ucho.
Podziwiam takt i sposób bycia.
Ja bym tak nie potrafił.
koralik napisał/a:Gdyby forum było zamkniętym klubem to nie miałabym możliwości wyjechania na Kaszuby z tymi ludźmi, ludźmi którzy wiele zamieszali w moim życiu. Więc dziękuję opatrzności że nie jest to zamknięty klub. Pojechałam na pierwsze spotkanie nie znając tylko jedną osobę, zostałam przyjęta jak część rodziny.
Wchodzę na forum kilka razy dziennie i obczajam co się dzieje, jak mnie coś zainteresuje i mam ochotę to się odzywam. Jeżeli wrzucam zdjęcie to robię to dlatego że chce się pochwalić bo wydaje mi się dobre, czasami pojawia się konstruktywna krytyka a innym razem trochę mniej konstruktywna, ale często zdarza się tak że nie pojawia się nic. Ale nie przeszkadza mi to.
Mnogość tematów była zawsze plusem tego forum. Nie przeszkadza mi że na forum fotograficznym w wyznaczonym do tego miejscu będę mogła przeczytać o dobrym filmie czy książce.
Lynne: Co ci zamówić?
Ja: Stek...
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Ja: Lynne, ja robię zdjęcia Pentaksem i obrabiam je pod Linuksem...
Lynne: Dobra, to jaki ma być ten stek? Krwisty?
To twoja opiniaMechanik napisał/a:Ja nie wchodzę cały na biało i nie żądam kwiatów.
wychodzi na to że mentalnie jesteś- to moja opiniaMechanik napisał/a:Ale nie jestem też gówniarzem, któremu można dać "lepę w ucho".
To jest tylko w waszych głowach.Apas napisał/a:Chodzi o SEGREGACJĘ użytkowników na lepszych - których zna się z reala, i gorszych, którzy TYLKO są aktywni na forum.
CytatKolorowi? Od dawna naprawdę aktywny i robiący to, co do niego należy jest JEDEN człowiek z tego zacnego grona, chyba wszyscy wiemy, o kogo chodzi.
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
nope. To twoje słowa.Mechanik napisał/a:No proszę, teraz mi jedziesz od gówniarzy...