Cytatza 1 razem zdają farciarze, dobrzy kierowcy za drugim'![]()
![]()
w4syl napisał/a:co to robią prawko poza Warszawą a potem się nie potrafią tu zachować na ulicach
kadyszka z limitedem i microOlek z naleśnikiem
Tak patrząc po rejestracjach, to typową praktyką kierowców ze stolicy jest wymuszanie pierszeństwa na skrzyżowaniach, "wiszenie na ogonie" niezależnie od prędkości i wyprzedzanie na trzeciego w miejscach gdzie jest to niedozwolone ze szczególnym uwzględnieniem rycia się zaraz przed maską, koniecznie zmuszając do hamowania samochód wyprzedzany. To tak bez złośliwości, tylko i wyłącznie z obserwacjiw4syl napisał/a:robią prawko poza Warszawą a potem się nie potrafią tu zachować na ulicach
K10D | Z-1p | ME super | Nikon F100 | Yashica Mat-124g | Canon G5 | DA 70 f2.4 | DA 16-45 f4 | SMC-M 200 f4 | SMC-K 50 f1.2 | 360FGZ | D-BG2 | MOJE ZDJĘCIA
w4syl napisał/a:tylko klnę na takich kierowców, co to robią prawko poza Warszawą a potem się nie potrafią tu zachować na ulicach.
Szukam pracy w branży foto, it lub każdej innej w okolicach Cieszyna.
Kwalifikacje do uzgodnienia:P
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Meggido napisał/a:Nie ma szkoły, która dobrze uczy jeździć.
Miłośnik pełnej klaty
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
k10d + kit + FA 70-200 f/4-5.6 PZ + MeSUPER + M 50f/1.7 + A 50 f/2 + fgz af-360 już sprawna :) + FA 50 f/1,4 w końcu jest MOJE :D
negocjatorek napisał/a:Zdałem ;) za drugim razem... jak już wyjechałem na miasto to gość nie miał się do czego przyczepić, choć był bardzo niesympatyczny i wyraźnie nie podobało mu się to, że zdam egzamin, bo jak dojechaliśmy do ośrodka to powiedział tylko : "wysiadać" i tyle go widziałem...
K100D + kit I + SMC 1.7/50 + Jupiter2/85 + Jupiter 4/200 + Sigma 10-20 + SMC DA 55-300
nic
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
opiszon napisał/a:
przy powrocie do WORD'u egzaminator wyrwał mi kierownice z rąk skręcił na chodnik
Jeden taki na C; słoiki: 17-85, MC HELIOS 58/2.0, PRAKTICA 135/2.8, SONNAR 180/2.8.
K10D + kit | T50 + kit | MZ-30 + kit; FA 70-200; FA 50 1.4
Miłośnik pełnej klaty