j+  Dołączył: 01 Sty 2008
mygosia napisał/a:
Podczytuje relacje ludzi z egzaminu z naszego WORDu i od razu stresa zalapalam :-/
Zawsze twierdziłem, że w Małopolsce ta nazwa przyjmuje najszczerszy wydźwięk.

Tak w mało dżentelmeńskiej kwestii, ale świat się wokół czegoś kręcić musi: ile teraz kosztuje kurs? Jak się ostatnio patrzyłem, to wychodziło tyle co za kat. B, a miejscami nawet drożej.
*puf*

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
U nas 800. W malej rodzinnej firmie, gdzie duzo lat temu zawalam B. Jeszcze na golfie 1,6 GTD. Zloty byl ;-)

Kuzyn Mygosi  Dołączył: 08 Wrz 2008
mygosia napisał/a:

ale on jest laaadny.... ;-)
No litości dziołcha ... Marcin (wiesz który) też kupił ładny motocykl (z większej odległości ... bo z bliska widać tandetę).... i gubił jego Chinskie fragmenty po drodze. ... dobrze że się już tego złomu pozbył.

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Kuzynie - ale to bylo dawno.

ubeuszek  Dołączył: 03 Cze 2008
Ja w ramach archeologii odkopie watek i zadam pytanie czy osoba o slusznej posturze typu prawie 190cm wzrostu i pare kilo nadwagi da rade skutecznie dojechac do pracy na takim skuterze do 50cm szesciennych?

matth  Dołączył: 21 Kwi 2008
Spokojnie. Z pasażerką też :-)

Eee. To git :D Po paru tygodniach jezdzenia pomiescie samochodem z blokada na 60km/h przekonalem sie ze skuterem 45 to wszedzie dojade byle by na przelotowy nie wjezdzac :D A nie ma w takim przypadku potrzeby wiekszej wartosci w koniach mechanicznych bo jest troche rozrzutu ? ;-)

BAN gucio-59  Dołączył: 24 Lut 2007
ubeuszek napisał/a:
Ja w ramach archeologii odkopie watek i zadam pytanie czy osoba o slusznej posturze typu prawie 190cm wzrostu i pare kilo nadwagi da rade skutecznie dojechac do pracy na takim skuterze do 50cm szesciennych?
Bez najmniejszych problemów, ja ważę około 100 a i Żona /57kg/jeździ ze mną i jest to dla niego żaden problem, a górki też są, jeśli dojeżdżasz w mieście to zapomnij o korkach, no i klima działa w czasie jazdy... Mój rozwija prędkość 51 km/h i ma 5,7 KM. :lol:

To te 5,7 KM to chyba calkiem sporo jak na skuter 50ccm...

BAN gucio-59  Dołączył: 24 Lut 2007
ubeuszek napisał/a:
To te 5,7 KM to chyba calkiem sporo jak na skuter 50ccm...
Sporo, ma założony ogranicznik, ponoć po zdjęciu ogranicznika osiąga prędkość do 120 km/h, ale ja nie samobójca więc wystarczy 50 km/h. Tą moc czuć przy starcie i jadąc po górę, a są tu spore górki... Sama przyjemność jazdy, nie ma problemu z parkowaniem itp... :lol:
"Komar-Romet" miał 1,4 KM przy wadze 45-50 kg.

Skocz do: