MacRayers  Dołączył: 07 Wrz 2008
Zdano napisał/a:
Nie ma ideałów
- to też stereoptyp :mrgreen:

Zdano  Dołączył: 23 Paź 2006
Apas napisał/a:
90 - 60 - 90?

Taki to zupełnie co innego :mrgreen:

denvi  Dołączył: 09 Lis 2008
Zdano napisał/a:
Apas napisał/a:
90 - 60 - 90?

TO KLASYKA!!!

Kapar  Dołączył: 29 Sty 2008
Zdano napisał/a:
90 - 60 - 90?

ja bym raczej powiedział, że to punkt wyjścia...

andrusz  Dołączył: 28 Lip 2007
denvi napisał/a:
Zdano napisał/a:
Apas napisał/a:
90 - 60 - 90?

TO KLASYKA!!!

To klasyczny ideał :mrgreen:

P.S. Nieźle się offtop rozwinął, od testów, poprzez gospodarkę, markę, samochody, a na końcu... klasyczny męski temat :-B

Kapar  Dołączył: 29 Sty 2008
espresso, nie ma dyskusji, że ideał. Ale jeśli ideału niema, to 90-60-90 jest punktem wyjścia do kompromisu.

polsatan  Dołączył: 31 Sty 2009
denvi napisał/a:
Zdano napisał/a:
Apas napisał/a:
90 - 60 - 90?

TO KLASYKA!!!

E tam... ja bym powiedział, że mit ;P

afuszejk  Dołączył: 28 Maj 2008
matth napisał/a:
afuszejk, Taaa, rozumiem, że Twoje stwierdzenie poparte jest wieloletnią eksploatacją samochodów marki alfa romeo. Ech.. Żyjcie ludzie stereotypami :-)

no ba! nie mam w zwyczaju mówić o czymś czego nie doświadczyłem, przynajmniej pośrednio, bo faktem jest że poruszam się najczęściej napędem nożnym tudzież korbowym, ale alfami sie najezdzilem.
W rodzinie były już dwie 156 i każda z nich żarła skrzynie biegów jak andruty z kremem, do tego pompa i fazator, w jednej rozrząd, acha to bylo lata temu i działo sie z nowkami, nie uzywanymi modelami, z alfami pozegnalismy sie daawno gdzies kolo 2002. Poza tym brak możliwości złożenia tylnich siedzeń i komfort podróżowania oceniam na 3 z plusem. Mozna byc zwolennikiem alfowego designu - ja jestem, ale dla mnie w samochodzie liczy sie cos innego. Poza tym spadek wartosci w stosunku do ceny nabycia jest prze...any w stosunku do innych marek. Ale cos w tych samochodach jest, bo jak widze 159 w czarnej perle to sik, ale rozsadek mi mowi... mazda 6 w kombi :P

yo :-B

Alyjen  Dołączył: 31 Sie 2008
ale wiecie co, wychodzi na to że Pentaxiarze (czy jaką tam łatkę nam przyszywają) mają spory sentyment do Alf, coś musi być na rzeczy ;)
ja się do tych aut przekonałem właśnie przez moją przyszłą (wtedy) małżonkę, we "flocie" jej rodziny gościły właśnie takie jak rzeczona 155 Q4 poza tym 156, GTV obecnie teściu choruje na nowego Spidera..
moja żona na 166 uczyła się parkować w zatoczce w myśl zasady "jak to zaparkujesz to wszystko zaparkujesz" dużo miłych wspomnieć z tymi autami związanych :)

rjan  Dołączył: 18 Mar 2008
Alyjen napisał/a:
wychodzi na to że Pentaxiarze (czy jaką tam łatkę nam przyszywają) mają spory sentyment do Alf

E tam - przesada. W każdej rodzinie trafi się czarna owca :evilsmile:

Skocz do: