emigrant  Dołączył: 20 Wrz 2006
PiotrR napisał/a:
okolica Krakowa, w której mieszkam, zrobiła się w ciągu ostatnich kilku lat bardzo bankowa. Mam z 10 oddziałów różnych banków w promieniu 200-300 metrów. Za to nie mam już sklepu z lampami, żarówkami itp., sklepu z armaturą łazienkową i paru innych, bądź co bądź pożytecznych sklepów.
To samo w mojej okolicy.
Nie trzeba wyjeżdżać do Szwajcarii, bo teraz mam Zurych i Banhofstrasse dwie przecznice dalej.

Samp  Dołączył: 23 Kwi 2006
dzerry napisał/a:
A tak w ogole, polecam Multibank.

Aż się dziwię, że jeszcze nie został wymieniony. Zero opłat za przelewy, przelewy w obrębie banku i do WBK natychmiastowe. Bankomaty Euronetu, WBK i Cash4You bez prowizji. Wszystko da się załatwić bez wychodzenia z domu, przez Multilinię (w życiu nie byłem w żadnym oddziale banku). I dodatkowo dają bardzo fajne konto oszczędnościowe, oprocentowane jak lokaty.
Bardzo, bardzo fajny bank.

janek_wu  Dołączył: 26 Maj 2008
Jedno konto w Inteligo - płatności Paypal i potwierdzenie przeprowadzonych operacji SMS-em. Drugie w Multibanku - przelewy zagraniczne, darmowe przelewy krajowe i uzupełnianie konta za pomocą wpłato-matu. Oba konta mają niskie koszty obsługi i uzupełniają się w moim przypadku znakomicie. Wszystkich płatności dokonuję przez internet a do banku idę tylko skorzystać z banko- lub wpłato-matu.

Skocz do: