diplodok  Dołączył: 13 Cze 2006
espresso, sa telefony za polowe ceny ktore maja o wiele wiecej i lepszych funkcji
ale faktycznie wyglad jest super

Enzo  Dołączył: 20 Gru 2006
Kupiłem parę miesięcy temu SE W200i czyli najtańszego SE z serii Walkman. Ogólnie jestem zadowolony - zarówno jakość dźwięku (na dołączonych słuchawkach i na KOSSach UR-40) jak i ergonomia telefonu jest jak najbardziej w porządku. Dołączone słuchawki są wygodne i służą jednocześnie jako zestaw hands free. Grają poprawnie - bez rewelacji ale i bez wielkich uchybień. Aparat wbudowany w ten telefon jest raczej kiepskiej jakości, ale jako forma notatnika sprawdza się dobrze. Zaletą jest jego rozmiar i waga - spokojnie w kieszeń spodni wchodzi i nie przeszkadza. Softu dołączonego do tego telefonu jednak nie polecam - sam nie wiem po co to dorzucają - lepiej obrobić zdjęcia np. w InfranView a muzykę w EAC i skopiować na kartę. Aha - jedna sprawa - mam wrażenie że ten telefon bardziej lubi muzykę w formacie mp4. Przy mp3 słychać szum i trzaski przy przechodzeniu pomiędzy utworami. Możliwe że jest to winą softu telefonu.

Skocz do: