gawcio  Dołączył: 02 Mar 2007
Witajcie,
dawnom się nie odzywał (tak po staropolsku). Ale ostatnio trochę się wkurzyłem na artykuły w Foto Kurierze (nr 6/2007) na temat kadyszki i ustrojstwa CBL Lens do ustawiania balansu bieli. Otóz kadyszka przegrała test z Samsiem GX 10 i Olim E510!!! Cuda się dzieją na tym świecie!!! Jeśli dla facia funkcja Live preview dokłada nawet Eosowi 1D Mark III, no to ja już nie rozumiem tego świata.
Co do CBL Lens - piana spływa po zamknięciu magazynu. I D E A Ł!!!! Za tylko od 549 do 799 zyli. REWELACJA! Szczególnie dla fanów focenia. Bo żaden profi nie weźmie pewnie tego do ręki, bo ma kolorymetry.
Pozdro
Gawcio

zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Aleś teraz dał ;-) OT do kwadratu :lol:

piotr_luk  Dołączył: 14 Kwi 2007
zorzyk napisał/a:
OT do kwadratu
już był czas najwyższy :mrgreen:

xant  Dołączył: 04 Paź 2006
zorzyk napisał/a:
OT do kwadratu

Chyba że kadyszka jest dla gawcio bogiem, to jak najbardziej w temacie :mrgreen:

wkt  Dołączył: 03 Lip 2007
gawcio może tam gdzieś jest napisane małymi literkami artykuł sponsorowany.

HolisOne  Dołączył: 31 Maj 2007
No to chyba kupię Samsunga zamiast kadyszki. A już byłem prawie zdecydowany :-D
A czy kadyszka nie powinno się pisać z wielkiej litery?
Kadyszka wygląda o wiele lepiej

gawcio  Dołączył: 02 Mar 2007
brak sponsora artykułu, chyba, że sam Foto Kurier sponsoruje markę (lub autora) :evilsmile: . Co by jednak nie mówić, to za prawie 3000 zyli da się kupić coś lepszego - ale pewnie bez Live preview, co nie jest jednak, póki co (i bardzo dobrze), wyznacznikiem standardu sprzętu.
Gawcio

[ Dodano: 2007-11-07, 13:05 ]
HolisOne,
można i od wielkiej KADYSZKA :mrgreen:

[ Dodano: 2007-11-07, 13:12 ]
xant,
nie jest dla mnie bogiem. Niemniej jednak dla kogoś, kto pisze do ogółu czytelników obiektywizm oceny powinien być na 1 miejscu (co oczywiście nie wyklucza, że są lepsze lustrzanki od kadyszki w tej strefie cenowej). Działać to powinno tak, aby czytelnik SAM decydował, co bardziej mu pasi. Zresztą, jak się czyta magazyny samochodowe, komputerowe i inne, to zawsze ma się wrażenie o stronniczości autora. I TO JEST BEEEEE!!!!
Gawcio

Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
gawcio, a może jeszcze raz sprawdź czy na pewno tu chciałeś umieścić swój wątek?

zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Arti, teraz już przepadło, musi tu zostać :mrgreen:

Skocz do: