A B C D E F G H I J K L M N O
1 X
2 X X
3 X X X
4 X X X X
5 X X X X X
6 X X X X X X
7 X X X X X X X
8 X X X X X X X X
9 X X X X X X X X X
10 X X X X X X X X X X
11 X X X X X X X X X X X
12 X X X X X X X X X X X X
13 X X X X X X X X X X X X X
14 X X X X X X X X X X X X X X
15 X X X X X X X X X X X X X X X
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
K10D | MZ-5n | MZ-M
https://www.instagram.com/darek.prasal/
"Nie ma nic bardziej zadziwiającego niż zwykła prawda" (Egon Erwin Kisch)
K10D | MZ-5n | MZ-M
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
pozdrawiam
Maciej
K-50, Tamron SP AF 17-50 f/2.8, DAL 18-55WR, DA 35MM F/2.4, YN585EX
Moje, takie tam...
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
bakulik napisał/a:Od czasownika „obejść” nie istnieje imiesłów bierny.
Ami66; ВИЛИЯ; Riva Zoom 115; S5600; K-3
Pentax K10D | Sigma 17-70 F2.8-4.5 macro, Weltblick 300 F5.6, Phoenix 650-1300 (2600 z TC x2)
Lumix GX80 | Lumix G 12–32 f/3.5–5.6, Lumix G 45-150 f/4.0-5.6, Olympus M.Zuiko 45mm f/1.8
Dobra, bo nas zbanuje właściciel wątkubakulik napisał/a:Prosiłem, żeby nie zadawać tu zagadek
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
Pentax K10D | Sigma 17-70 F2.8-4.5 macro, Weltblick 300 F5.6, Phoenix 650-1300 (2600 z TC x2)
Lumix GX80 | Lumix G 12–32 f/3.5–5.6, Lumix G 45-150 f/4.0-5.6, Olympus M.Zuiko 45mm f/1.8
Nie wszystko co się liczy jest policzalne i nie wszystko co policzalne się liczy.
Aj, tego mógłbym nie przeżyć...Kerebron napisał/a:dzielić archiwa na części
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
Nie wszystko co się liczy jest policzalne i nie wszystko co policzalne się liczy.
arekzg napisał/a:bakulik napisał/a:Od czasownika „obejść” nie istnieje imiesłów bierny.
Mimo tego, nasz język i tak przez niektórych uznawany jest za najtrudniejszy.
Lynne: Co ci zamówić?
Ja: Stek...
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Ja: Lynne, ja robię zdjęcia Pentaksem i obrabiam je pod Linuksem...
Lynne: Dobra, to jaki ma być ten stek? Krwisty?
Kerebron napisał/a:Bakulik może bakapować
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła