CytatIOmega, niezbyt popularne. Mało kto używa zapewne.
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Carpe diem! Z góry przepraszam za "kąśliwość" ;-p
:: moje ::
SeizeThePicture napisał/a:JanKowalska, wszystko też zależy od tego co za dysk ta Iomega w sobie trzyma. Widać jakieś budżetowe talerze.
wuzet napisał/a:JanKowalska, Trzeba było brać wersje z SDM-em a nie na śrubokręt
Ja mam iOmege (1TB) i jest cicho.
Wszystko potwierdzam, ale dodaję mnożnik x8192 czyli nie 0,5 giga bita tylko 0,5 tera bajtaYeti napisał/a:Polecam 2,5 calowego Transcenda, ja mam 0,5 Gb (nie wiem czy są 1 Gb, ale pewnie tak), zupełnie bezgłośny.
Pentax K10D | Sigma 17-70 F2.8-4.5 macro, Weltblick 300 F5.6, Phoenix 650-1300 (2600 z TC x2)
Lumix GX80 | Lumix G 12–32 f/3.5–5.6, Lumix G 45-150 f/4.0-5.6, Olympus M.Zuiko 45mm f/1.8
K-5 + Z-1p + Σ 10-20/3.5 + Σ 30/1.4 + Σ 50/1.4 + Σ 85/1.4 + Metz 58 AF-1
http://kraskowski.pl
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
Carpe diem! Z góry przepraszam za "kąśliwość" ;-p
:: moje ::
maarten napisał/a:Taki dysk ładuję do takiego pudła i będzie wsio działać?
maarten napisał/a:Czy jak mam w laptopie USB 2 a wyjście z kieszeni jest USB 3 będzie działał taki zestaw?
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel