I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Michu napisał/a:zawodzenia zgredów nie oganiających rzeczywistości
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
K-373, 11-300 mm f/1.7-4.0, sunpaki i agfatroniki, LX15, XZ-1
Drogi Michu, domniemywasz co mam w głowie. Łączysz mnie z poglądami, których nie wyznaję. Osądzasz i szufladkujesz pod mało chwalebną etykietką. Nie podoba mi się to.Michu napisał/a:Czy przy wdrażaniu każdej nowości muszą pojawiać się zawodzenia zgredów nie oganiających rzeczywistości? Tak chyba było z samą fotografią (po co ona, skoro można namalować obraz), z autofocusem (eee..., to dla amatorów) czy cyfrówkami (to tylko chwilowa moda).
Osobiście nie wnikam - najwyżej nie będę korzystał. Narzędzia są po to by usprawniać pracę. Gdyby ludzkość miała od zarania dziejów takie podejście do nowości, to zapewne wciąż mieszkalibyśmy w jaskiniach i malowali kupą antylopy na ścianach.
Czuję zakłopotanie, bo zupełnie nie rozumiem...Michu napisał/a:Oczywiście kupą z kernelem Linuksa.
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
I ja się skłaniam ku lustrzankowym starociom. Na to wychodzi, jak popatrzeć z czego tutaj zdjęcia wstawiam. Bywa z tym taki mały problem, że czasem trzeba tłumaczyć (głównie ludkom płynącym "w technologicznym mainstreamie"), że się nie jest wielbłądem. I tu czasem rodzi się chęć pozrzędzenia. Ale bez przesady - każdemu się czasem uleje, to nie musi od razu oznaczać patologii. Co więcej, moim zdaniem, to nie zależy ani od strony zajmowanej w dyskusji ani też od lokalizacji na mapie. A żeby to była polska specjalność to już w ogóleCytatJest cała masa możliwości. I wyboru. Pod tym względem żyjemy we wspaniałych czasach.
No cóż, ja to mam i GAS i LBA. Zdaje się, że raczej skąpoobjawowe, ale gdyby wymyślono do tego test, to u mnie dawał by wynik pozytywnyCytatTo są zmienne które zapewne każdy z nas przechodzi. Czasami też myślę o zakupie jakiegoś K100D z "35".
Nie rozumiem. Po co i w jakim celu maiłbyś tłumaczyć się komukolwiek? Spójrz na największego artystę tego forum, chodzące perpetuum mobile introwertyczności - Enzo. Robi po prostu swoje. I w dodatku nikogo, (poza swoją publicznością) tym nie krzywdzi. Nawet na Facebooku przestali rzucać w niego ziemniakami za to, że wciąż foci Sigmą. To właśnie w taki sposób człowiek staje się legendą (co prawda w jego przypadku legendą mapy Pustyni Błędowskiej).Ryszard napisał/a:Bywa z tym taki mały problem, że czasem trzeba tłumaczyć (...), że się nie jest wielbłądem
Coś na pewno było nie tak. Wyraźne slajdy, serio kilkanaście na sekundę. Jestem przekonany, że nie z winy aparatu.Michu napisał/a:Ten sprzęt nie powinien klatkować nawet w słabych warunkach oświetleniowych. Ciężko wyczuć, co tam zaszło.
To już nawet nie łamanie. On był po prostu bardzo dobry.Michu napisał/a:też byś się złamał
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Ryszard napisał/a:A co mówili? Coś o polskiej dystrybucji na przykład?