tref napisał/a:Jeśli Bosh, to tylko konkretne modele składane na Niemcy. Reszta nie jest warta ceny.
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
rodzice mają 3 lata Amicę.CytatJa polecam polską Amicę. Części tanie i dostępne (sprawdzone na własnym osobistym przykładzie: łożysko 90 zł, Whirlpool 450 zł).
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Pozdrawiam
plwk napisał/a:Też mam Candy,
Pozdrawiam
Artur
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
bbartlomiej napisał/a:Candy - działa do dziś, z 10 lat już. Ale do Candy mam uraz, strasznie dłuuugie programy, słabe wyświetlanie (ale może to wina danego modelu). Ciężko wiedzieć kiedy pranie się skończy.
Pozdrawiam
bbartlomiej napisał/a:czy ktoś rzeczywiście ma jakieś dane na poparcie tezy, że na Niemcy idzie lepsze?
Pozdrawiam
Artur
Pozdrawiam
Artur
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
no nie daje właśnie. Jeśli TCL składa inny model pod inną etykietką na inny rynek na dla innego zamawiającego, to nie widzę nic złego. Fabryka może produkować jako podwykonawca dla innych firm, według ich wytycznych.Hermes napisał/a:Nigdy nie dociekałem szczegółów co i dla kogo, w jakiej wersji. Ale już samo podejście do tematu daje do myślenia.
plwk napisał/a:Też mam Candy, drugą bo pierwsza po kilkunastu latach zaczęła rdzewieć pod lakierem, na całej powierzchni.
K-3II, S 10-20/4-5.6, S 17-50/2.8, DA 35/2.4, FA 50/1.7, DA 55-300/4-5.8 WR, DA 70/2.4 Ltd, T 90/2.8, T 70-200/2.8, S 100-300/4.0, Metz 44 AF-2, flickr
Pozdrawiam
K-3II, S 10-20/4-5.6, S 17-50/2.8, DA 35/2.4, FA 50/1.7, DA 55-300/4-5.8 WR, DA 70/2.4 Ltd, T 90/2.8, T 70-200/2.8, S 100-300/4.0, Metz 44 AF-2, flickr
Carpe diem! Z góry przepraszam za "kąśliwość" ;-p
:: moje ::
Aha... co innego formuła, co innego linia produkcyjna, co innego fabryka, w której się tę formułę realizuje. Teoretycznie wszystko jest takie samo. Polskie, Niemieckie i Ukraińskie autostrady. Polskie, Niemieckie i Ukraińskie pasty do zębów. Polska, Niemiecka i Ukraińska obsługa klienta przez koncerny - choćby w branży foto... Jedna formuła. Różni klienci. Różna realizacja założeń.bbartlomiej napisał/a:Jak ktoś sprzedaje proszek do prania pod tą samą nazwą ale z innym, gorszym składem na różny rynek, to tu jest problem. Tylko jak mówię - z własnej firmy (może to wyjątek) wiem, że tak nie robią. Jest jedna formuła produktu na różne rynki.
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!