sculptor  Dołączył: 20 Maj 2008
Moim zdaniem 3 i 4 całkiem niezłe. Jednakże 3 widziałbym, albo całą w kolorze, albo całą BW.
Ale to tylko moje małe amatorskie zdanie. :-)

ultorx  Dołączył: 05 Kwi 2008
Pewnie zjechany zostanę nieźle :mrgreen: ,ale wstawiam fotkę absolunie "wycieczkową" bez przeróbek i kadr hmm no tego..."prawie" centralny :oops:
Po prostu ta zrezygnowana dziewuszka na wielbłądzie mnie zabiła-autobusy odjeżdżają, przed nimi pięć godzin czekania na następny konwój z turystami...na parkingu pośrodku niczego
Obiektyw ten sam (sigma 24-135)+polar
f/ 8.0, 1/40 sec, iso 100, ogniskowa 78mm

5.

sculptor  Dołączył: 20 Maj 2008
A mnie się podoba. :-) Tylko nie wiem czy kadr poziomy mimo wszystko nie byłby lepszy... ciężko mi powiedzieć. No i jakbyś troszkę zamazał tło to też wydaje mi się, że byłoby lepiej. No, ale to takie moje prywatne zdanie. :-)

PS. Mnie możesz pokrytykować tutaj. :-)
http://pentax.org.pl/viewtopic.php?t=15640

ultorx  Dołączył: 05 Kwi 2008
Dzięki za komentarz :-B

sculptor napisał/a:
Tylko nie wiem czy kadr poziomy mimo wszystko nie byłby lepszy...

sculptor napisał/a:
No i jakbyś troszkę zamazał tło to też wydaje mi się, że byłoby lepiej.

Zero wolnego planu-wszędzie coś(ktoś) właziło, w tym pośpiechu (gwałtownie trąbili wsiadanego policaje) przesłony już nie ruszałem-coby nie schrzanić kompletnie-mogę teraz zgimpić, ale to nie to samo... :cry:

[ Dodano: 2008-10-27, 10:39 ]
W ramach roluźniania atmosfery-za zgodą i wiedzą kumpla nikoniarza, z którym to zakup jego nowej D-90 świętowaliśmy :-B

Swoją drogą po całym dniu sesji prównawczej, wielkch różnic w efektach nie znaleźliśmy(ok. w GX-10 nie ma D-lightning,ani niczego podobnego,szkoda :cry: )

[ Dodano: 2008-11-03, 14:34 ]
Coś nowego ze spaceru po warszawskim Cmentarzu Bródnowskim...

Sigma 17-70 17mm f2.8

Sigma17-70 53mm f4.0

Vivitar 28 f/2.8 f4.0

Vivitar 28 f/2.8 f2.8

Skocz do: