Cambo
Pentax LX
Canon 1Ds Mark III + Canon 5D Mark III
Zenitar 16/2.8 | Irix 15/2.4 | Sigma ART 20/1.4 | Canon 24/1.4L II
Sigma ART 50/1.4 | Canon 85/1.2L | Canon 135/2L | Canon 400/2.8L
"Living is easy with eyes closed"
sołtys napisał/a:milo, skoro te robaczki jakoś tam wlazły to i tą samą drogą powinny się wydostać trzeba je tylko do tego zachęcić .. trzeba wygooglać jakie to robaczki dokładnie i czym się żywią - potem tylko poustawiać zanęte wokoło wyświetlacza i czekać aż się skuszą![]()
Lubię jasne sytuacje, i ... jasne szkiełka
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Gwiazdor napisał/a:Jak sięte robaczki rozmnażają?
pozdrawiam Stach /predoo/
Cambo
milo napisał/a:zdechlak...
Owady jak udają zdechłe to chowają łapki pod siebie. Może ten też tak robi.sołtys napisał/a:Ale nie widać łapek
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Nie są to meszki przypadkiem..? A ja myślałem, że to co wlazło milo... mile... [milo, jak Ty się odmieniasz..?] w lcdka, to owocówka zwykła...Meggido napisał/a:Te stworki, to niezłe kurestwo. Gryzą jak cholera i są w gigantycznych ilościach. U mnie na działce tego jest o tej porze co roku od cholery i ciut. Nie wiem jak to się zwie.
Nienie, qrwiki to w oczach psze panaCytatJa nazywam to przecinkami lub k u r w i k a m i.
nieustannie pozdrawiający, nieustannie pytający
szadok
wiele rzeczy wiem, wiele rzeczy znam... a szystkie one nic nieznaczące, nieważne bądź głupie...
szadok napisał/a:że to co wlazło milo... mile... [milo, jak Ty się odmieniasz..?]
Cambo
milo napisał/a:ja sie nie odmieniam
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"