Pentax K10d +takie tam różne DA, FA, M i o takich tam różnych światełkach i ogniskowych
CytatLG już kontratakuje. Model KC910 ma wbudowany aparat z matrycą 8 megapikselową, geotagging i umożliwia korzystanie z dostępu do internetu przez sieci bezprzewodowe Wi-Fi.
Telefon udostępnia robienie zdjęć cyfrowych o jakości zbliżonej do tej, jaką oferują typowe kompaktowe aparaty. KC910 pozwala na robienie zdjęć z ISO 1600, doświetlenie ksenonową lampą błyskową. Ustawienia automatyczne to nie jedyne oferowane przez urządzenie, ostrość można dobrać ręcznie. W aparacie zastosowano również elektroniczną stabilizację obrazu.
K-7 | FA 77/1.8 Ltd | DA 40/2.8 Ltd | ME Super | Metz 58 AF-1 | Sigma 10-20/4-5.6 EX DC | DA* 16-50 mm f/2.8 | DA* 50-135 mm f/2.8 | Tamron SP 90 mm f/2.8 Di MACRO |
Teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu.
Pentax K10d +takie tam różne DA, FA, M i o takich tam różnych światełkach i ogniskowych
Przemekbelch napisał/a:ale wykorzystuje antenę
Pozdrawiam
Krzysiek
ME-F; Z-20; K-1
AF 35-70/2.8; DA 10-17/3.5-4.5; FA 24-70mm f/2,8 ED SDM; FA PZ 28-105/4-5.6; T 70-200/2.8; FA 80-320/4.5-5.6; FA 31/1.8; Helios 85/1.5; D-FA 100mm f/2.8 macro
AF-540FGZ, AF160, Winder ME-II
Przemekbelch napisał/a:Tak, Sirf Star III, to dobry moduł rozumiem ?
Przemekbelch napisał/a:Są trudności by połączyć przez BT moduł z telefonem?
Lubię jasne sytuacje, i ... jasne szkiełka
forestowy napisał/a:
P.S.
Nie PDA, nie Smartphone tylko Palmphone lub PDA z radiem GSM.
PDA to inaczej Pocket PC czyli Windows Mobile + dotykowy ekran
Smarhphone nie ma dotykowego ekranu
Palmphone, napisałem wyżej
Generic napisał/a:W zasadzie nazwę Smartphone bym przypiął do urządzenia nadal wyglądającego jak telefon ale wzbogaconego o funkcje PDA.
Aparaty szczęścia nie dają...
CytatPDA to Personal Digital Assistent czyli może to być zarówno urządzenie na Windows Mobile jak i na PalmOS i "dotykowość" ekran nie ma tu nic do rzeczy
Cytat"Palmphone" to już w ogóle pierwsze słyszę o-)
CytatW zasadzie nazwę Smartphone bym przypiął do urządzenia nadal wyglądającego jak telefon ale wzbogaconego o funkcje PDA.
Przemekbelch napisał/a:Oprzeć to na Sirf Star III,
Przemekbelch napisał/a:lipalipski, szukałem pod Sirf Star i nie znalazłem... Do tego nie wiem, czy takim samym prądem ładuje ta łądowarka ten moduł, co oryginalna telefon.
Przemekbelch napisał/a:Zastanawia mnie jaką przewagę ma Sirf Star nad MTK?