spokojnie człowieku bez takich negatywnych emocjidan napisał/a:A poza tym cyfra to gowno, jesli porownujemy kolory i rozpietosc tonalna. I ta jej plastikowa gladkosc, ble![]()
Kasetka Super +Pentax K 55mm 1,8 + Kicio II
Pentacon Praktica LTL
Canon A550 (małpka się przydaje)
SiekaSS napisał/a:spokojnie człowieku
SiekaSS napisał/a:bez takich negatywnych emocji
dan napisał/a:Taka sama lipa jak z kazdej cyfry![]()
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
plwk napisał/a:Tak samo się Tobie nie podoba jak z każdej cyfry
dan napisał/a:cyfra to gowno, jesli porownujemy kolory i rozpietosc tonalna. I ta jej plastikowa gladkosc, ble
dan napisał/a:mam, z pozytywnymi emocjami wypowiadac sie o czyms, co mi sie nie podoba?
dan napisał/a:Taka sama lipa jak z kazdej cyfry
zbyllu
K-5 K20D Z-1p MZ-5n
flickr
dan napisał/a:
cyfra to gowno, jesli porownujemy kolory i rozpietosc tonalna. I ta jej plastikowa gladkosc, ble
zbyllu napisał/a:Na dźwięk słowa "cyfra" zamykasz oczy a raczej zaślepiasz się nienawiścią do techniki.
To zwykłe uprzedzenie.
dan napisał/a:Taka sama lipa jak z kazdej cyfry
zbyllu
K-5 K20D Z-1p MZ-5n
flickr
zbyllu
K-5 K20D Z-1p MZ-5n
flickr
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach
zbyllu napisał/a:To znaczy po![]()
Jak ktoś, kto wygląda tak:dagio napisał/a:w pewnym stopniu jest moim mentorem
dagio napisał/a:jest 3 na 1
zbyllu
K-5 K20D Z-1p MZ-5n
flickr
masz jakoś dziwnie z tą ironią czyli gówno też ci się podoba ??dan napisał/a:Mam przed soba odbitke, portret mojej dziewczyny, 20x30, za 4zl z MediaMarktu, w ramce z plastikowa szybka za 5 zl z Ikei, z CYFRY, z 30mm ("no przeciez nie nadaje sie to do portretu") I wiesz co? Jestem bardzo zadowolony z tego zdjecia i odbitka takze bardzo mi sie podoba. Mimo, ze z filmu bylaby lepsza
![]()
Kasetka Super +Pentax K 55mm 1,8 + Kicio II
Pentacon Praktica LTL
Canon A550 (małpka się przydaje)
K-5IIs+*16-50+77/1.8+43/1.9+dualKit+Metz58; Mz10+kit; duże chęci - mało czasu - brak zdolności
Carpe diem! Z góry przepraszam za "kąśliwość" ;-p
:: moje ::