SQ6GIT napisał/a:myślę, że to szkło jest warte max 500 PLN
nie no nie wytrzymammazi napisał/a:mysle podobnie, ze wzgledu na ogniskowa i jasnosc...
Yashica Mat124, Canon 100d
pentax od lat
Eldred napisał/a:nie no nie wytrzymammazi napisał/a:mysle podobnie, ze wzgledu na ogniskowa i jasnosc...![]()
![]()
![]()
Podaj proszę choć jedną alternatywę w cenie poniżej 1tys zł (i pełnoklatkową przy zachowaniu normalnych rozmiarów)![]()
luzmazi napisał/a:spokojnie, nie nerwuj sie !
najtaniej za 1690złmazi napisał/a:dla mnie alternatywa jest 24 f2.8 w mojej sigmie
SQ6GIT napisał/a:myślę, że to szkło jest warte max 500 PLN
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Eldred napisał/a:
najtaniej za 1690złmazi napisał/a:dla mnie alternatywa jest 24 f2.8 w mojej sigmie![]()
krzyber napisał/a:Alternatywą dla 24 jest jakaś inna 24; 35 to jednak "trochę" węższa.
Może już jutro dostanę się do nowej roboty i wątek poleci np. na Marsa.![]()
krzyber napisał/a:Żaba napisał/a:BTW krzyber czemu z niej rezygnujesz?
Zmusza mnie osobnik który ponoć zaczął w Hameryce a teraz przyjechał do Gostynina "znany w całym mieście cwaniaczek" KRYZYS.
Teraz najchętniej kupiłbym jakiegoś jasnego uniwersalnego, taniego, ostrego od pełnej dziury zooma,
5d +cały kontener szkła
"Available light is any damn light that is available..." W.E. Smith
blog | 4x5" 6x6 6x7 24x36 | soczewki & pinhole | iPh
pentax od lat
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
SQ6GIT napisał/a:I prośba, szanujmy zdanie innych - wiem, że jesteśmy w Polsce i nie jest to w modzie po zachodniemu mówić "szanuję Twoją opinię, jednak mam inną", a raczej idziemy w kierunku pacyfikowania dyskutanta na różne sposoby. To takie nasze narodowe, choć niekoniecznie miłe. Może warto na tym forum trochę mniej ironicznie czy atakująco do innych? Wtedy by było jeszcze fajniej. ?