DrEwNiAK  Dołączył: 29 Sty 2008
Z tych zdjęć 38 się wyróżnia. Podoba mi się. Jak pisał white, kompozycja dobra.

julian.s  Dołączył: 18 Kwi 2008
kompozycja na 38 robi wrażenie. Co do tych przepaleń to nie sądzę, iż jest to jakaś wielka wada.... + za BW :-B

BartekKw  Dołączył: 12 Gru 2008
Ostatnia seria bardzo ciekawa..Kurcze coraz więcej fajnych zdjęć w tym dziale. A co do przepałów to sam się teraz zastanawiam czy to oby duży błąd....Widzieliście World Press Photo w Złotych Tarasach w Warszawie???? - tam jest ich dopiero pełno..... ;-)

wojtek_c  Dołączył: 28 Lut 2008
1 - banalne, ale miłe dla oka
4 - gdyby ostrość była dokładnie na klawiszu 99, byłoby lepiej - jedyny wciśnięty, wyróżnia się, więc to na nim powinna być ostrość, a nie na 98 (pewnie AF się pomylił, jak znam życie)
8 - te stojące na wodzie kurczaki wglądają jak wklejone :-P Dużo za duża saturacja jak dla mnie
34- czemu w ciągu dnia jest noc?

pimienta  Dołączył: 02 Mar 2009
Dziękuję za miłe komentarze! Zapraszam do większej krytyki, gdyż w związku z nią ja, może i nie tylko ja, uczę się i poprawiam to co źle wcześniej wykonałem :-D

wojtek_c,
8 - one stoją, ale na lodzie, a to że są prawie takie same, to przypadek. Swoją drogą, ja nie uprawiam takich rzeczy, jak wklejanie, czy wycinanie, czy inne operacje :-)
34 - hmm... bardzo dobre pytanie! Bo to jest ogromny paradoks :-)

PS.
Wiecie, znam jeden fajny paradoks: SRACZKA! Częsta i rzadka! :-P :evilsmile: :-P

[ Dodano: 2009-06-22, 22:47 ]
Ostatnie, nowe :-)
39.

Skocz do: