Off topy w działach poświęconych konkretnych działach, jak np.sprzętowy:
kasować bezwzględnie
5% Complete
4 (5%)
kasować, gdy zaczynają niebezpiecznie rosnąć
18% Complete
14 (18%)
od razu przenosić do HydeParku do tematu o tym samym tytule z dopiskiem - o DM ;-)
10% Complete
8 (10%)
przenosić, gdy zaczną nadmiernie puchnąć
24% Complete
18 (24%)
ignorować, niech zostanie tak jak jest/ mi tam wszystko jedno
13% Complete
10 (13%)
nie mam zdania
2% Complete
2 (2%)
mam inny, lepszy pomysł
1% Complete
1 (1%)
ale żeś głupią ankietę wymyślił
22% Complete
17 (22%)

denvi  Dołączył: 09 Lis 2008
pawelek-79, No pasaran! :evil:
Ale co ja tam mogę... z moim "przebiegiem". Nawet nie wiem co to DM. Za moich czasów w kiblach to TSA albo Republika pisali :-P

pawelek-79  Dołączył: 06 Wrz 2006
denvi, DM to dupa Maryni :evilsmile:

Zdano  Dołączył: 23 Paź 2006
tref napisał/a:
każdy jakąś dyscyplinę wewnętrzną wprowadził

Jak dyscypliną po paluchach pojedziesz to może poskutkuje :roll:
A z drugiej strony to się przecież do Poznania nie przeniesiesz ;-)

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
Zdano, chciałem zauważyć, że spokojny jestem, nie wadzę nikomu ;-)

[ Dodano: 2009-05-06, 23:50 ]
a do Poznania jak najbardziej zapraszam :evilsmile:

pjak  Dołączył: 28 Kwi 2008
OT na tym forum jest na bardzo wysokim poziomie. Znaczy: jeszcze nie spotkałem takiego luzu na innych forach. Usuwać to chyba nie, bo forum straciłoby swą oryginalność. Jeśli temat jest "do bani" to i tak raczej umrze śmiercią naturalną. :-|
Jeśli ktoś chce nabijać sobie posty to "łyknie" wszystko co popadnie, ale w końcu odpuści.
Ja czytam codziennie, ale wypowiadam się bardzo rzadko, właśnie dlatego, że nie chcę zabierać głosu w dyskusji np: "o przewadze czarnego (nie mylić z "czarnym", ekonomiczną wersją kaszanki) nad białym".
Zostawić i poczekać, aż samo się rozwiąże :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zdano  Dołączył: 23 Paź 2006
opiszon napisał/a:
chciałem zauważyć, że spokojny jestem, nie wadzę nikomu

Uderz w stół, a nożyce się odezwą :evilsmile: ;-)

MateuszG  Dołączył: 29 Paź 2008
OT na forum przyczyna się do spadku obrotów PENTAX'a
kiedy wejdzie ktoś nowy na forum w celu poszukania informacji o pentaxie natyka się na masę bezsensownej gadki przez co z frustracją wychodzi z forum i odwiedza takie jak C lu N, tam czyta same pochwały na temat puszek ww producentów i później kupuje któryś z nich zapominając o pentaxie :-P

Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
Nareszcie jakas ankieta, przy której w ogóle nie musiałem się zastanawiać nad odpowiedzią.

Ja bym, na ten przykład, zostawił offtopy w spokoju, a zamiast tego dobrał się do tyłka wszystkim stawiającym na końcu zdania trzy pytajniki zamiast jednego.

Witek  Dołączył: 07 Lis 2008
A ja uważam, że jeszcze za mało porządnych offtop-ów zwłaszcza pamiętnych z czasów prehistorycznych z przed emigracji Micha i zsyłki Jarka Dabrowskiego do Lightroom-u.
Choć dostrzegam światło w tunelu (VI PPD)
PS
Jarek Dabrowski, odkryłeś swoje karty teraz każda niewiasta wie jak Cię zwabić - wystarczy " :?: :?: :?: " i musisz dotrzymać słowa :-P

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
Jarek Dabrowski napisał/a:
Nareszcie jakas ankieta, przy której w ogóle nie musiałem się zastanawiać nad odpowiedzią.

zaznaczyles wszystkie :?: :?: :?:

Apazar  Dołączył: 10 Gru 2008
Od razu przenosić do HydeParku do tematu o tym samym tytule z dopiskiem - o DM nie ma sensu. Weżmy na przykład taki wątek:
http://pentax.org.pl/viewtopic.php?t=22164
Od momentu jego założenia, powstały tylko dwie strony, a teraz zamarł. Wniosek z tego taki, że OT w merytorycznych działach nie jest atrakcyjny dla użytkowników ;-)

Dada  Dołączył: 01 Mar 2007
MateuszG napisał/a:
:shock: No wreszcie ktoś wyjaśnił dlaczego Pentax jest firmą niszową. Wszystko przez te OTy :evilsmile:

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Apazar napisał/a:
Od momentu jego założenia, powstały tylko dwie strony, a teraz zamarł.

Zły przykład, to był wydzielony fragment z wątku o K7.

Apazar  Dołączył: 10 Gru 2008
Może nie najlepszy przykład, ale chodziło mi o to, że zainteresowanie tym wątkiem jest niewielkie.

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
MateuszG napisał/a:

Mega rotfl!

Nie sadzsz, ze to nie nasz prblem?
Ewentualnie dystrybutora.
nie rozumiem czemu mielibysmy odwalac za niego kawal roboty. Za darmo.

Ja jestem za tym, aby Pentax mial jak najmniejsze obroty wowczas na forum bedzie jak najmniej malolatow i pytan "Gdzie sie kreci filmy".
:mrgreen:

Ganz  Dołączył: 30 Kwi 2007
biorąc pod uwagę zasadę 80/20 to ankieta miałaby zdecydowanie większą skuteczność wyglądając tak:
1) zbanować opiszona?
2) nie zbanować
chyba wszyscy wiemy jak skoczyłaby merytoryka w górę po wyborze opcji 1.

soory, ale to nie było do śmiechu. Moje zdanie jest jasne: nie ma technicznej możliwości ignorowania użytkownika, więc od jakiegoś czasu "przewijam" Twoje wypowiedzi, a z czasów kiedy je czytałem pamiętam jeden merytoryczny post.
Weź kalkulator, zrób sobie wyliczankę ze statystyk i znajdź mi drugiego na forum z tak kiepską statystyką.... (oczywiście biorąc pod uwagę merytoryke wypowiedzi). A potem uświadom sobie, że to klepanie na klawiaturze czyta ileś set lub ponad tys ludzi.

ulrke  Dołączył: 20 Gru 2008
Osobiście OT mi nie przeszkadzają, ale ja lubię czytać.

niezauważyłeś też napisu "pentax" i "klub użytkowników", warto zastanowić się co one oznaczają. Dotychczas mam wrażenie, że stawiasz znak równości pomiędzy tymi słowami,a : "GG", "forum Onetu"....

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Ganz, opiszon - prosze kontynuowac na PW wasze prywatne przekomarzania.

Skocz do: