marlonka napisał/a:Wszystkie moje koleżanki są albo w ciąży albo świeżo po urodzeniu
fotografia Cieszyn - blog
zdjęcia ślubne Cieszyn, Bielsko, Żywiec, Śląsk
New gear: Nikon D300s + kilka słoików
dzerry napisał/a:
Gdy mialem reke w gipsie i zaraz potem, mialem wrazenie, ze 1/3 ludzi ma polamane konczyny. Tak samo bylo z ciazami, gdy czekalismy na Julka. Jak ojciec kupil sobie czerwony samochod, to nagle polowa samochodow byla czerwona. Po prostu czasem mozg wychodzi nam ze standbaja z jakichs tam powodow i nagle dostrzegamy to co sie dzieje dookola, ale nie po calosci, tylko po wycinkach. Normalnie mozg nic nie rejestruje, a nawet idzie na skroty i gdy rejestracja na zywo nie jest konieczna, podrzuca nam "nagrania". Jakims cudem te ciaze Cie zafrapowaly i teraz je po prostu dostrzegasz. Wczesniej, mozg Ci je filtrowal i nawet ich nie rejestrowales.
dzerry napisał/a:Gdy mialem reke w gipsie i zaraz potem, mialem wrazenie, ze 1/3 ludzi ma polamane konczyny.
Kuzyn Mygosi napisał/a:A widzę że teraz dosyć często w autobusie są 2-3 wózki z dziećmi a wcześniej tego nie było.
Pozdrawiam
Arti
darius_Er napisał/a:z Katowic jest chyba ktoś. ale sporo osób jest z Ustrzyków Wielkich.
Arti napisał/a:hmmm... to mi wychodzi z tego, że darius_Er, jest w ciąży...![]()
![]()
Kuzyn Mygosi, zobacz sobie wahania przyrostu naturalnego z roku na rok. Jesli te 3-4 wozki to efekt tego ulamka procentowego zmiany, to spoko - moze akurat ten ulamek z twojego miasta trafil do jednego autobusu.Kuzyn Mygosi napisał/a:. A widzę że teraz dosyć często w autobusie są 2-3 wózki z dziećmi a wcześniej tego nie było
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:moze akurat ten ulamek z twojego miasta trafil do jednego autobusu.
Pozdrawiam
Arti
darius_Er napisał/a:dzerry napisał/a:moze akurat ten ulamek z twojego miasta trafil do jednego autobusu.
To moze Kuzyn Mygosi poda ilosc kobiet w wieku rozrodczym i ilosc autobusow w swoim miescie a Arti, obliczy prawdopodobienstwo spotkania ich wszystkich w 1 autobusie :] bo jest dobry z matematyki![]()
Arti napisał/a:darius_Er, matematyki tu nie mieszaj...
A logika jest prosta.... taka kobieca...
dzerry, miał złamaną rękę, to widział dużo złamanych, miał czerwony samochód, widział dużo czerwonych, no to skoro Ty widzisz ciąże........![]()
Arti napisał/a:dzerry, miał złamaną rękę, to widział dużo złamanych, miał czerwony samochód, widział dużo czerwonych, no to skoro Ty widzisz ciąże......
Ykhm Ykhm
Jeszcze trochę pogadamy i się okaże, że to twoja robotadarius_Er napisał/a:Nie widzę ciąży tylko sporo kobiet ktore zaszly w ciąże
K10D, DA* 16-50/2.8 AL ED [IF] SDM, DA 18-55 (w pudełku), DA 50-200, A 50/f1.7, FA 50/f1.4, FA 28-105, FA 80-320 (na chorobowym), Cosina 100/f3.5, Sigma EF-500 DG Super, Metz 40 MZ-3i
OM-1, OM-2N
piotr_luk napisał/a:Jeszcze trochę pogadamy i się okaże, że to twoja robota
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
piotr_luk napisał/a:Jeszcze trochę pogadamy i się okaże, że to twoja robotadarius_Er napisał/a:Nie widzę ciąży tylko sporo kobiet ktore zaszly w ciąże![]()
Ale dosc niewygodne.opiszon napisał/a:z rowerem wszystko jest możliwe
pozdrawiam,
dzerrry
Kuzyn Mygosi napisał/a:No cóż ... Ja takich "wrażeń" nie mam i nie miałem. A widzę że teraz dosyć często w autobusie są 2-3 wózki z dziećmi a wcześniej tego nie było.
CytatPytają bacę:
- Czy te trzy dziewczynki są twoimi córkami?
Baca:
- No.
- Ale one urodziły się tego samego dnia?!
- No...
-... w odstępach piętnastominutowych!!!
- No to co?! Ja mom rower...
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
K5-II, GX-1s +xy kg szkiełek