Jak chociażby my.cotti napisał/a:to i tak są nade wszystko towarzystwa wzajemnej adoracji
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Michu napisał/a:cotti napisał/a:
to i tak są nade wszystko towarzystwa wzajemnej adoracji
Jak chociażby my.
Michu napisał/a:cotti napisał/a:
to i tak są nade wszystko towarzystwa wzajemnej adoracji
Jak chociażby my.
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
dpodlejski napisał/a:"Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz gówno wartych zdjęć"
Bodajarze Mike Johnston
Możesz mnie okraść, zagłodzić, zbić, a nawet zabić, ale mnie nie zanudzaj.
cotti napisał/a:dziecka neostrady komentarz na kształt: "fajne zdjęcie, ale masz jakiś piasek na nim"...
djack napisał/a:A mi kiedyś na plfoto wymoderowali to zdjęcie http://djack.ovh.org/gale...php?id_phot=133 twierdząc, że to nie jest portret tylko zdjęcie pamiątkowe.
djack napisał/a:A mi kiedyś na plfoto wymoderowali to zdjęcie http://djack.ovh.org/gale...php?id_phot=133 twierdząc, że to nie jest portret tylko zdjęcie pamiątkowe.
Ż jest P... p.
ryve napisał/a:Nic dziwnego, skoro...vesper napisał/a:A ja się nie wystawiam w żadnej galerii i dobrze mi z tym.
vesper napisał/a:Smutny bezsprzętowiec.
Możesz mnie okraść, zagłodzić, zbić, a nawet zabić, ale mnie nie zanudzaj.
zorzyk napisał/a:Ten portret jest po prostu świetny!
zorzyk napisał/a:Ten portret jest po prostu świetny!
vesper napisał/a:Spodobło mi się to wymoderowane.
cotti napisał/a:nie dyskryminujemy innowierców
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
W takim razie byś podsznurkował w swojej stopce albo co, rozpowszechniać nigdy nie zawadzirychu napisał/a:Dlatego dłubię przy własnej stronce
KaSetka + 18-55 + jupiter37a + af360fgz
PiotrB. napisał/a:Rychu, jakiego programu uzyles, ze zrobiles taka stronke? Ciekawy uklad.
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
PiotrB. napisał/a:Nie jestem specjalista w tej dziedzinie, wiec dla mnie te HTML, i itp, to czarna magia. Chyba ze znasz jakies "gotowce", ktore pozwola zachowac taki styl, jak Twoja strona? Oczywiscie z mozliwoscia zmiany skorki.
rychu napisał/a:Jeśli masz trochę czasu
K10D
Andreas napisał/a:Gdybym mial troche czasu to z pewnoscia zuzylbym go na duzo ciekawsze rzecy