Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50
CytatJeśli spróbujesz porządnego buta z "membraną itp", to stwierdzisz że to nie bajery, lecz elementy niezbędne
Sercu bliski Beskid Niski.
www.beskid-niski.pl
Kompendium wiedzy o Beskidzie Niskim,
górach, ludziach, historii i architekturze.
K200d + SuperA + kit + A-28/2.8 + A-50/1.7 + A-70-210/4 + O-ME53 + Metz 48 i statyw benro
Zdjęcia do oceny
blog
K200d + SuperA + kit + A-28/2.8 + A-50/1.7 + A-70-210/4 + O-ME53 + Metz 48 i statyw benro
Zdjęcia do oceny
blog
roket napisał/a:hase, Od kilkunastu lat używam butów bundeswehryale tych starszych , z lat 80-90 tych , i nic lepszego nie dostaniesz , używam tych butów w lesie i trudnym terenie spoko wytrzymują 5lat katorgi ,Martensy i Wojasy sobie odpuść to buty do kościoła .
Jeśli zależy Ci na ładnym wyglądzie i solidności to Gore Tex , ale nie z polskiego sklepu , bo to nie to samo .
Istud vinum, bonum vinum, vinum generosum
Reddit virum curialem probum animosum.
Zdjęcia do oceny
blog
hase napisał/a:Kolejne pytanie, jak mądrze pomierzyć nogę, żeby kupując przez internet, dobrać dobry rozmiar?
Jimmy napisał/a:a o buty zupełnie nie dbam.
mygosia napisał/a:Nie da sie?
Pozdrawiam,
thrackan
Zdjęcia do oceny
blog
NAFO expansion is non-negotiable
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Pozdrawiam,
thrackan
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Kytutr napisał/a:Jedno wiem: ułożyły się jak ulał na moją stopę, były wygodne i proste.
Pozdrawiam,
thrackan
thrackan napisał/a:I to jest najważniejsze. A można widzieć, dlaczego się ich pozbyłeś? Wyglądają na zdjęciu na całkiem żywotne jeszcze...
Jimmy napisał/a:O jak miło. Mam słabość do skandynawów.
Na mnie czeka piękna głownia z damastu zanabyta w tym roku na Wolinie od Węgrów. Do tego będzie czarny dąb i srebro.
Kytutr napisał/a:A teraz takich butów raczej nie kupię.
Pozdrawiam,
thrackan