Pentagram  Dołączył: 21 Wrz 2006
Chcesz powiedzieć, że to niebieskie, to głos Fafniaka? Hmmmm, no nawet podobny, prawie jak na nagraniu w komórce. :evilsmile: (tym "w toalecie")

ggdh  Dołączył: 06 Sty 2008
Jasiek Matacz napisał/a:
Druga sprawa co daje ogłupiony klient, w momencie gdy oglądałem statywy matka kupowała 12-13 letniemu synowi(jako pierwszą lustrzankę bo mówiła że wcześniej miał tylko kompakta cyfrowego) Canona 7D + karta San Disca 8 giga + kit + 70-200 + 50/1.8... :shock:

A takich wypowiedzi to nigdy nie rozumialem. Myslisz, ze na chleb rodzinie nie starczy, bo kupila aparat? Swojemu pierwszemu dziecku kupie fullfrejma na 1 urodziny, niech sie przyzwyczaja za mlodu. I tez bede oglupionym?
Kurde, stac ich to kupuja. Proste jak sik pajeczy. Troche to zawistne myslenie, ze gowniarz 13lat ma aparat, na ktory mnie nie bedzie stac przez najblizsze 10 lat, nie sadzisz? Troche dystansu do swiata zycze, Jasiek

bix  Dołączył: 22 Sty 2008
A po drugie Jasiek robisz z trzynastolatków, ludzi nie pełno sprawnych umysłowo w ten sposób. A już widziałem zdjęcia technicznie (i często tematycznie) lepsze niż sam lub wielu z nas by wykonało. Oni są właśnie w okresie gdzie chłoną wiedzę lepiej niż gąbka i szybko się uczą. I tylko z zazdrości chcesz im szanse odebrać?

piotrecius  Dołączył: 31 Gru 2006
gebi napisał/a:
bo nie widziałem, żeby ktoś jeszcze tu głosował ;-)

Też głosowałem na K-7 :mrgreen:

Skocz do: