Palacz  Dołączył: 12 Gru 2008
beznadziejni jesteście :-P ..większość od razu różowy kompakcik koleżance by wciskało a nawet jej zdjęć nie widzieliście a byście się zdziwili jakie perełki można tam znaleźć :-)

...tak jak na szczęscie już zostało zauważone jest to zapewne wina sposobu pomiaru światła co by potwierdzały zdjęcia więc skoro już ustawione z powrotem na matrycowe to takie foty nie powinny Ci wychodzić czy mozę nadal coś nie tak ??

Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
Marysia napisał/a:
jestem ful-wypas profesjonalistą (tryb M, MF)

To nie wiecie, że używanie Manuala dodaje +10 do profesjonalizmu a Av itp. +5? ;-)

Marysia  Dołączyła: 03 Sty 2007
Pentagram napisał/a:
Natomiast co do używania trybu "P". Uważam, że każdy może używać takiego trybu, jaki jest mu najwygodniejszy, aby osiągać takie zdjęcia, jakie lubi. Bo moim zdaniem, fotografowanie ma dostarczać przyjemności, a nie problemów.

Amen :!:

Arti napisał/a:
To nie wiecie, że używanie Manuala dodaje +10 do profesjonalizmu a Av itp. +5? ;-)

Ale w trybie P jest i Av, i Tv, więc powinno być +7 ;-) no chyba, że się nie wie, jak używać tego trybu :-P

Palaczu dziękuję za miłe słowo :)

No dobra, a wracając do tematu - to bardzo dziękuję za pomoc
Dziś udało mi się urwać z pracy nieco wcześniej i złapać jakieś resztki światła - wszystkie pstryki naświetlone jak trzeba :-D Problem okazał się warty koloru moich włosów :lol: ale skoro ja czegoś nie przestawiałam, to nie wpadłam na to, że mógł zrobić to ktoś inny :mrgreen: w każdym razie cieszę się, że sprawa okazała się banalna i moja dzielna kadyszka jeszcze mi trochę posłuży :-)

Samp  Dołączył: 23 Kwi 2006
Marysia, tylko bez takich!:
Marysia napisał/a:

:-P

Skocz do: