tomek_j  Dołączył: 04 Lis 2010
komtur napisał/a:
Możliwe, że to przez to, że mam Windows 7. Ale na komputerku w pracy RT 2.4.1 działa mi pod XP bez żadnych problemów. Nie pamiętam tylko - możliwe, że jest tam zainstalowany SP3. Może problem dotyczy tylko XP SP2?

Chyba w legalnym XP SP3 instaluje sie w ramach aktualizacji?

Enzo  Dołączył: 20 Gru 2006
gorky napisał/a:
Romi napisał/a:
RT to raczej wolny program i to niezaleznie od parametrów kompa
też tak myslałem dopóki nie spróbowałem serii 3.x

Ja RT pokochałem po upgrejdzie - na Ubuntu 10.04 64 bit, trzyrdzeniowym Athlonie i 4GB RAM ten program naprawdę działa ;-) Przy poprzednim sprzęcie można się było pociąć z rozpaczy...

komtur  Dołączył: 04 Cze 2008
Romi napisał/a:
A jak ma sie sprawa z odczytem plików PEF w RT 3.X..? Sa z nimi jakies problemy tak jak w 2.4.1?

To zależy od tego, którego "buildu" użyjesz. Pamiętaj, że 3.X, to wciąż etap "alfa". Bywało, że wywalał się przy prawie każdym PEF-ie, bywało, że tylko na niektórych. Aktualny (najnowszy) nie sprawia żadnych problemów (Intel, Windows 7 x64).

gorky  Dołączył: 25 Kwi 2006
Nic nie wiem o żadnych problemach, ale ja mam antyczne K100D.

pyciar  Dołączył: 29 Cze 2007
używam 3.0 "branch" oraz 2.4.1 z "łatką" (trzeba było podmienić jeden pliczek - poszukaj na necie). oba programy działają bez problemów (3.0 jeszcze czasem się wykrzaczy - zazwyczaj gdy dam do kolejki z 30 pefów) nie mam porównania co do szybkości innych programów bo RT mi się podoba i używam tylko jego. używam na zmianę: athlonXP 3500 1GB ramu lub pentium P6000, 2GB ramu

Skocz do: